tirsdag den 4. oktober 2011

Julemarked-lejrskole


Skal vi ikke gentage succesen fra Forårsmarkedet med en Lejrskole i forbindelse med Julemarkedet i Horsens d. 18.-20. november? Jo vi skal da så!

Hytten, som kommer til at danne rammen om lejrskolen ligger ca. 20 km fra Horsens og der er hele 35 sovepladser fordelt i flere mindre rum (og hvis det ikke slår til er der 10 i et shelter udenfor...). Vi lejer hytten fra torsdag til søndag. Man kan være med på alle tre overnatninger, eller man kan tage en enkelt, hvis man ikke skal med på markedet som udstiller, men bare gerne vil have lidt lejrskolestemning med.

Mht. transport, så er der sikkert flere, der kommer i bil, så det kan sikkert koordineres med noget fælleskørsel til og fra markedet.

Prisen kommer til at ligge ml. 200 og 400 kr. for hele weekenden alt efter hvor mange tilmeldinger der kommer og prisen for en enkelt overnatning bliver selvfølgelig tilsvarende lavere.

Hvis du gerne vil med, så send en mail til Asli på aslisorup@gmail.com og skriv, hvor mange overnatninger, du vil have og også gerne om du kommer i bil, og hvor mange der i så fald kan køre med.

Vi håber, I vil være med.

Kh
Asli og Berit

5 kommentarer:

 1. Åh hvad! Ville så hjertens gerne, men er desværre i Sverige på det tidspunkt hvor der er marked. Ved I får det fantastisk!

  SvarSlet
 2. Åh ja, jeg kommer alene- og kan have 3 med i bilen! ;)
  Har sendt mail..

  Efterårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 3. Asli, du har garanteret allerede set det: Det fine hus bliver først RIGTIGT smukt når Volvoen står parkeret foran. Så bliver det til gengæld også priceless.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge