fredag den 4. maj 2012

Telegram

I dag har jeg været til konfirmation hos et par tvillinger. Jeg synes godt, det kan være en udfordring at finde et sejt telegram til en teenager. Derfor har jeg forsøgt at lave et selv....du kan jo vurdere, hvor godt det er lykkedes:Jeg er bestemt ikke nogen computerhaj, så jeg har bare brugt Word til at lave skemaet. Der findes med garanti et smart program, som man kan bruge til at lave alt muligt grafik med, men jeg kender det desværre ikke. Jeg har også bare brugt skrifttyperne fra Word, men hvis man gerne vil have lidt afveksling, så er der ca. en milliard til gratis download her.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et sejt telegram til konfirmanderne. Er helt sikker på at det både vil blive husket og gemt :)
  Kh

  SvarSlet
 2. Det er virkelig fedt, og skønt det er lidt mere personligt. Jeg skal selv til konfirmation på søndag, og synes bare det bliver så upersonligt med de købekort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Det var også det jeg tænkte. Plus at jeg kan huske fra min egen konfirmation, at mange af kortene var ens. Det er lidt ærgerligt.

   Slet
 3. De er fine, har også været til konfirmation i dag, og bladret en bunke telegrammer igennem, hold nu op de er røvsyge...

  SvarSlet
  Svar
  1. :-D Du har ret. Der var nu også en del andre (bl.a. min mor), som også havde lavet nogle virkelig fine hjemmelavede kort.

   Slet
 4. Det er super fine telegrammer!
  kom selv til at tænke i dag over hvordan man sender et telegram til en konfirmand?!
  Godt nok en teknologi der er passé :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha...send en sms, om at du har overført en blomsterhilsen til deres konto :-D

   Slet
 5. De er da så fine! Og er vild med du lige har fået et touch af dig med, i form af strik. Håber de bliver gemt af en kløgtig mor ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiih! Jeg er vild med, at du lægger mærke til det, Julia. Det tænkte jeg nemlig også selv på :-D

   Slet
 6. De er max seje og uden sammenligning med dem man kan købe. Er ret imponeret over du kunne lave det der i word. Fedt:-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge