fredag den 7. september 2012

Nyt projekt: restetæppe

Mit garnlager indeholder en del bomuldsrester af den slags, hvor der kun er en lille smule af hver farve. Derfor er jeg gået i gang med et tæppeprojekt i samme farver, som det tørklæde jeg strikkede til min veninde. Det er ret hyggeligt og ikke mindst overskueligt at strikke lapper, når man er lige ved at miste tålmodigheden med de længerevarende strikkeprojekter. Og så er det nemt at have med rundt omkring.

Jeg ved ikke hvor langt, jeg når med garnresterne, og jeg må jo ikke købe mere garn i år pga. min udfordring. Men jeg håber, at der kan blive til et lille tæppe. Nu må vi se.


Tæppet her bliver nok lidt mere spraglet end tørklædet, fordi der ikke er så meget tilbage af hver farve. F.eks. er der nogle farver, hvor der kun er nok til én lap. Det udfordrer mig lidt, kan jeg mærke. Jeg kan godt lide, at der bare lidt system i det tilfældige, men jeg håber, at helheden bliver fin til sidst.

P.s. Bemærk lige, hvordan jeg i et anfald af fornuft besluttede at hæfte ender løbende. Jeg tænker, at jeg bliver glad for den beslutning i længden, selvom det er meget sjovere at strikke.

33 kommentarer:

 1. Fornuftigt at hæfte enderne undervejs :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikk? Jeg følte mig meget snusfornuftig :-D

   Slet
 2. Lækre farver! Håber du har nok til strikke et tæppe i fornuftig størrelse.
  - og ellers sender jeg da gerne lidt bomuldsrester ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tak for tilbuddet, det vil jeg huske :-)

   Slet
 3. Jeg har faktisk også planer om et tæppe i forskellig farvede firkanter, bare ensfarvet fordi jeg ikke har lært at skifte pænt endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en god ide. Det er altid godt at øve sig :-)

   Slet
 4. Det ser skønt ud:) du siger bare til, hvis lageret begynder at slippe op - donationer må du vel gerne tage imod, ikk!?
  Kh C

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Det er en fin måde at omgå reglerne på :-)

   Slet
 5. Jeg tror du bliver SÅ glad for at du har hæftet enderne undervejs!! Indtil videres synes jeg det ser skide godt ud, selvom der godt nok er meget knald på farverne. Det kunne være jeg skulle lave mig en hæklet udgave af mine rester :)

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver lidt cirkus-agtigt. Men der er nok heller ikke til mere end et børnetæppe alligevel, så jeg tænker, at det ikke gør så meget :-)

   Slet
 6. Det ser rigtig godt ud... Det har potentialet til at blive noget stort :0) Så når du ikke selv må købe, så kan du jo altid prøve at "eftersøge" noget garn...
  Det er jo ikke snyd, er det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det ville nok ikke være snyd. Men nu skal jeg i hvert fald lige have brugt mine egne rester først. Jeg tror faktisk, de rækker :-)

   Slet
 7. Det ser virkeligt skønt og happy hippie ud. Fed måde at få brugt garnresterne. Ha en dejlig weekend

  SvarSlet
 8. Det ser fint ud, det bliver sjovt at se det færdige resultat. Jeg har også en masse bomuldsrester liggende, måske skulle jeg også gå i gang:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi. Rester og ideer er der som regel nok af, ikk? Det er mere tiden, det kan knibe med :-)

   Slet
 9. Hvor bliver det bare flot! Glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 10. Sikke en masse smukke farver du bruger(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min nye give away(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/09/give-away-nr-12.html

  SvarSlet
 11. Hvor bliver det flot, Asli! Men jeg kan godt forestille mig, at det må være en udfordring ikke selv at kunne "styre" projektet ift. farver. Men det bliver da helt vildt lækkert, så det der tilfældige er nok en god løsning:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at lave lidt system i kaos. Det kan min hjerne bedst arbejde med. Men det er da stadig irriterende, at jeg f.eks. ikke har mere af den mintgrønne, som er brugt sammen med den mørkegrønne. Men jeg må være standhaftig :-)

   Slet
 12. Jeg glæder mig til at se hvordan du hækler dem sammen for jeg har to store bæreposer med strikkede lapper som min svigermor har strikket( hun er nået dertil hvor det er det hun kan, så det er jo rigtig fint at tiden går med det), de er desværre ikke helt ens i størrelsen men det kunne være sjovt at bruge dem til et tæppe eller to, men da jeg ikke er nogen nørd udi strikke og hæklerierne så venter jeg på at du går igang med at sætte dem sammen så kan jeg måske få et par gode ideer.
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heller ikke helt sikker på, hvordan det er bedst at gøre det. Men jeg skal nok give en update, når jeg har fundet ud af det :-)

   Slet
 13. Det giver en god effekt, at mange af lapperne er to-farvede.
  God beslutning med at hæfte ender løbende :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo en måde at få lidt system i kaos ;-)

   Slet
 14. Hvor bliver det flot!
  Kh Thea og Knitting Bee

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge