fredag den 7. juni 2013

Fremskridt

Jaja, det skrider da fremad med evighedsprojektet. Jeg er nu færdig med begge ærmer og er i gang med bærestykket, hvor jeg laver lidt struktur med en vrangomgang på hver tredje pind.


Ligenu er det slet ikke så slemt at strikke på de små pinde, og jeg ville mægtig gerne bare strikke den færdig, men der er jo også andre ting i livet end strik....f.eks. diverse hækleprojekter med deadline *blinkblink*.

I øvrigt er jeg ikke den eneste, der gerne snart vil have evighedsprojektet færdigt. Da jeg for nyligt var til strikkecafe hos Fox & Jane i Ballerup, ramte Jane lige hovedet på sømmet: "Strikker du stadig på den?". Næste strikkecafe er først efter sommerferien, og der SKAL evighedsprojektet være færdigt, så jeg kan have den på.

9 kommentarer:

 1. Den skal nok bliver virkelig fin, det ser godt ud med de vrangpinde. Sidst jeg var til strik (for meget lang tid siden) fik jeg at vide, at jeg ikke skulle komme igen før jeg var færdig med en vest. Jeg er ikke færdig endnu, og nu er barn nr 2 snart den størrelse som barn nr et var da jeg startede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha! Kan du SÅ komme i gang ;-)

   Slet
 2. Jeg har et evighedsprojekt, som jeg egentlig er færdig med at strikke, men jeg nåede at blive så træt af den, at de enkelte dele stadig ligger i kurven og venter på at blive sat sammen. Hvor dumt er det lige. Måske jeg bare skulle tage mig sammen... ;-) Din sweater bliver rigtig flot - god ide med en vrangpind til lige at bryde det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt sætte mig ind i det der med, at man bliver lidt træt af at se på en bestemt ting. Men måske hvis den har ligget lidt tid kurven, kan den godt tages op igen? Så bliver du sikkert glad for den :-)

   Slet
 3. Jeg vil glæde mig MEGET til at se dig i den til næste strikkecafé. Er sikker på den bliver super flot... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha! Det forpligter at skrive ting på bloggen....

   Slet
 4. Hehe, ja evighedsprojekter har det med at tage... evigheder. :-)
  Det bliver spændende at se det færdige resultat.
  Farven er i al fald flot.

  Jeg ved ikke, om du har set det, men jeg havde lagt en lille kommentar med spørgsmål til dit indlæg om stofbutikker i New York. Jeg tillader mig lige at gentage mig spørgsmål her, i håb om at du ser det...

  Jeg står nemlig selv og skal til New York inden længe.
  Og så tænkte jeg på, om du måske også har tips ang. transport fra lufthavnen?
  Man kan selvfølgelig altid tage en taxi, men det er jo lidt dyrt. Så er der bus eller tog: Gjorde I jer nogle erfaringer med det? Vi overvejer bussen, fordi tog/metro virker lidt besværligt, når man skal skifte så mange gange...
  Det ville være dejligt, hvis du kunne dele nogle tips ang. transporten.

  På forhånd tak,
  Emilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emilie
   Jeg har desværre ikke set dit spørgsmål, men jeg svarer selvfølgelig gerne nu hvor du har hevet det frem i lyset :-)
   Det kommer jo lidt an på, hvilken lufthavn I skal flyve til og hvor I skal bo. Vi fløj til La Guardia og boede på Upper West Side, derfor valgte vi en bus til 125. gade og så metroen videre. Der var et stop en gade fra "vores" adresse. Den tur kunne vi køre på vores metrokort, så det var jo en billig løsning, og det gik ret smertefrit. Men på vejen derover har man jo heller ikke så tunge kufferter ;-) På vej hjemad tog vi en taxa til lufthavnen. Det kostede vist 80 dollars, men vi havde også tre tunge kufferter med plus diverse rygsække og poser, og derudover var vi flyttet længere væk fra lufthavnen, så vi vurderede, at det var godt givet ud.

   Da jeg var derovre i 2008, fløj jeg sammen med en stor flok medstuderende til Newark, som er noget længere væk end La Guardia og JFK. Der tog vi en stor taxa, hvor vi kunne være 6-8 stykker i.

   Slet
  2. Tak for dit svar.
   Det er rigtigt, at der er forskel alt efter, hvor man skal flyve til, og hvor man skal bo.
   Vi skal flyve til JFK, men derfor er det alligevel fint lige at høre andres erfaringer.
   Og ja, det kan jo blive nødvendigt at tage en taxa, hvis man lige pludselig har en stor oppakning, når man skal rejse hjem igen. ;-)

   Slet

Topscorere den seneste uge