fredag den 21. juni 2013

Gule roser

I onsdags var jeg til syning hos Line, og jeg skulle egentlig have syet min quiltede jakke færdig....men kender I det med, at man bare er for træt til finishing touches? Sådan havde jeg det i onsdags, og jeg havde brug for et hurtigt projekt, så derfor hoppede jeg på en(dnu en) quiltet toilettaske. Denne gang i en lidt anden model - jeg øver mig nemlig stadig i de der lynlåse.

Stoffet er købt i en genbrugsforretning for lææææænge siden, og det er helt klart Lines univers, der har inspireret mig til at få det i brug.

Jeg forstørrede Lines model, for jeg vidste fra starten, at jeg ville bruge den til strikketøj - og se! Den er allerede taget i brug.

17 kommentarer:

 1. Den er mææægtig fin!

  Og man skulle næsten tro at du havde farvekoordineret tasken og strikketøjet ;-)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Ja, det havde jeg egentlig slet ikke tænkt på, men du har ret! :-)

   Slet
 2. Så flot! :D Hyggelig mormor print på den gode måde!

  SvarSlet
 3. Den er sørme også fin, og jeg tror efterhånden der også næsten er gået en mormor tabt i mig med alle de blomster jeg efterhånden begejstres over! :D

  Jeg er også SÅ fristet til at springe på nye projekter, fordi det er kedeligt at færdiggøre og sjovt at opstarte nyt. Men det er bare den bedste tilfredsstillelse at blive færdig, så op på hesten med dig! Din jakker bliver jo så fed.

  Jeg har næsten boet i min jakke siden jeg fik den færdig (har du set billederne på bloggen?). Faktisk tror jeg aldrig, jeg har været så kreativ stolt før. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Jeg har det lidt på samme måde :-)

   Og bare rolig! Jakken skal nok blive færdig. Jeg skal også til syning på onsdag, men jeg kunne bare mærke, at det ikke var godt i onsdags. Din jakke er blevet superflot. Jeg er vildt imponeret over, at du syede den færdig hjemme! :-)

   Slet
  2. Tak tak. :) Nu havde jeg jo ikke en syskole i baghånden, så jeg var jo nødt til at færdiggøre den hjemme - og det gik jo ganske fint. Lidt langsomt om end. :)

   Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

   Slet
 4. Man kan heller ikke end at blive glad over farverne på din nye taske. Den er virkelig skøn.

  SvarSlet
 5. Den godt nok fin :) Skønne billeder.

  SvarSlet
 6. Så fin og passer lige til strikketøjet. Så må du jo sy en ny når du skifter strikketøj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver jeg jo nødt til ;-)

   Slet
 7. Flot!! Kender kun alt for godt det med lige at ære klar til finish.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, at jeg ikke er den eneste :-)

   Slet
 8. Ja den blev bare så fin og lækker i maxi størrelse. Jeg er uendelig glad for stoffet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Line! Og selvfølgelig skulle resten af stoffet blive hos dig. Du kan lave så mange fine ting af det - og jeg har tonsvis af andre ting, jeg kan sy i :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge