onsdag den 18. september 2013

Optakt til strikkefestival

I weekenden skal jeg til strikkefestival på Fanø, og jeg glæder mig helt overdrevet-mega-koloenormt meget! Det er første gang, jeg skal afsted, for sidste gang der var strikkefestival, var jeg endnu ikke fuldblodsstrikker. Men det er jeg nu (selvom jeg stadig har masser at lære).

Mine kolleger griner af mig, når jeg fortæller, at jeg skal til strikkefestival, men de kan grine ligeså højt og længe de vil, for jeg ved bare, at det bliver alletiders weekend. Jeg skal afsted med en flok skønne kvinder, som jeg alle har lært at kende gennem bloggen - vi kommer til at mødes fra nær og fjern på Fanø - og så skal der ellers bare nørdes garn og strikkes og snakkes og drikkes rødvin og spises kage. Arjmen, jeg kan nærmest ikke være i min krop af spænding!

Jeg er så småt gået i gang med at pakke, og jeg har sørget for at kunne iføre mig lidt forskellige strikke-statements:

Oh yeah!

Hvem skal mere med til Fanø? Giv jer gerne til kende - både her og IRL på Fanø. Du kan kende mig på ovennævnte t-shirt og den røde Amazon.

21 kommentarer:

 1. Ihh, bare det var mig! Det gad jeg bare SÅ godt.. først sidste weekends workshop og nu strikkefestival.. du er en heldig krea-kvinde må man sige!!

  God fornøjelse på Fanø

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, september har været en rigtig god krea-måned. Men ikke så meget tid i det daglige til krea-fordybelse, desværre...

   Slet
 2. Åh det gad jeg godt. Hvor man få fat den lækker T-shirt og net henne ?Rigtig god fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan lige lave et indlæg med link, når jeg er hjemme igen :-)

   Slet
  2. Nååå....nettet er hjemmelavet. Det er et net fra Tigerhar, hvor manden er trykt på, og så jeg har broderet teksten og lidt mere på :-)

   Slet
 3. Å jeg kunne ønske jeg skulle dit, men hørte om det alt for sent. Men neste år skal jeg være tidlig ute. Du får hygge deg masse og ta bilder til bloggen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er desværre kun hvert andet år...Men jeg viser selvfølgelig billeder frem på bloggen :-)

   Slet
 4. Cool, hyg Jer.
  Fed t-shirt by the way, man må også kunne lave én med teksten: Rigtige mænds kvinder syr sit eget tøj!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha. Ja, den ville jeg også gerne have :-)

   Slet
 5. Det er også min plan for weekenden. Jeg har dog ingen billetter til festivalen, så vi tager bare derud for at se alt det, der er muligt at se, og så kigger på mennesker og suser stemningen ;) Jeg har ikke nogen letgenkendelige "tegn" ud over mit fjæs ;) Håber det bliver godt og måske ses vi ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver med garanti godt! Og ja, måske ses vi :-)

   Slet
 6. Jeg skal nok holde øje - både med t-shirt og med Amazon :o) Det kunne være rigtig hyggeligt at mødes IRL på FAnø :o) kommer du også til festmiddagen lørdag aften ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne være hyggelgt at hilse på dig. Jeg skal ikke med til festmiddagen, men jeg skal til et par workshops. Skal du til workshop?

   Slet
 7. Jeg kommer også og jeg glæder mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Super. Jeg håber, du får en god festival :-)

   Slet
 8. Jeg kommer også. Du har noget at glæde dig til, det er 100% hyggeligt med så mange strikkere på et sted. Måske ses vi!
  Varme klem, Irene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åååååh....jeg kom lige til at glæde mig endnu mere der :-)

   Slet
 9. Ih hvor herligt. Det gad jeg godt :)
  God fornøjelse

  SvarSlet
 10. Jeg skal også af sted. Som i morgen kl. 14 lige efter arbejde. Vi er 11 kolleger og strikkeklubsmedlemmer, som skal af sted for første gang. Vores strikke-hækle-nørkleklub startede med dette formål og denne belønning: At tage til Strikkefestival! Måske ses vi. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, ja! Måske ses vi. Hvor skal I bo?

   Slet

Topscorere den seneste uge