søndag den 22. juni 2014

Projekt parcelhus part 6

Siden sidst i parcelhuset:

Vi har tømt min lejlighed, som er solgt og skal overdrages lige om lidt. Det betyder, at vores kommende soveværelse pt. giver den som opbevaringsrum, og det er svært at forestille sig, at det bliver til et hyggeligt soveværelse engang.

Verdens mindste fordelingsgang har fået lamper op. Ikke noget fancy - bare genbrug fra lejligheden. Selvom jeg altid har holdt af genbrug fra genbrugsforretninger, så er det først for nylig, jeg er begyndt at finde glæden i at genbruge mine egne ting. Men jeg nyder sådan at se tingene få nye pladser i huset - og jeg glæder mig til, vores fine møbler skal indtage huset rigtigt og ikke bare som møbel-tetris i soveværelset.

Der mures. Og det bliver godt! Som i langt-over-min-forventning-godt.

Vi drukner i agurker fra drivhuset. Hindbærene i drivhuset vælter også frem og jordbærene, som længe har været på spring er nu helt klar. Her til aften har jeg plukket i store, grove håndfulde. Jeg kan godt forstå, hvis jer, der har haft have i årevis, tænker "slap nu lidt af", men jeg sværger på, at den her lille parcel får mig til at føle mig som verdens rigeste menneske. Så bær (HÅHÅ!) over med mig lidt endnu.

 
Godt der er tømt i lejligheden nu...der er ikke plads til meget mere...Jeg har klunset et fint blomstret fad, som er perfekt til at høste afgrøder i. Tomaterne er i øvrigt også på spring...

11 kommentarer:

 1. Hvor lyder det skønt Asli :) kan godt forstå din glæde både ved hus og have. Jeg er selv nybegynder med køkkenhaven og ejer ikke et rigtigt drivhus så er længder bagud i forhold til dig. Men det der kommer bliver nydt i stor stil :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også totalt nybegynder. Så jeg bliver, som det fremgår, begejstret over alt. Gad vide, hvordan det ser ud om 20 år - jeg håber, det er det samme :-)

   Slet
 2. Jeg HØRER dig... Det er også første sommer i vores hus.. og jeg føler mig så umådelig rig og priviligeret ved bare at kunne hente bær, kartofler mm fra haven...

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes! Det er SÅ feeeeedt :-) Tillykke med jeres have også!

   Slet
 3. Møbeltetris - fantastisk ord!!

  Her er der ingen høst at komme efter. Dvs.. det kommer der, forhåbentlig.. forsøger mig i år med 3 x frilandstomater af forskellige sorter, som jeg ikke har det fjerneste begreb om, om de klarer sig op ad husmuren, eller om de havde haft bedre af noget glas op mod solen.
  Men nu er det, som det er!
  Og har også gang i 2 kartoffelspande.. de er først lige blevet ordnet, så der går nok ca 7 uger før der kommer kartofler på middagsbordet her - i hvert fald af de hjemmedyrkede (hvis de kommer frem)..

  Hm.. er jeg gået glip af noget eller.. hvad murer I?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også på det der med at prøve mig frem. Vi ser, hvad der dukker op i haven, og så må der komme lidt mere skik på det sidenhen.

   Jeg skal nok vise lidt mere frem om det der mureri. Vi ændrer husets facade markant, men jeg vil gerne lige have lidt mere styr på det, inden jeg reklamerer alt for meget for vores "åbne hus" ;-)

   Slet
 4. Ej hvor fabelagtigt med jordbær fra haven! Det er sgu stort :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget stort! Lige hvad jeg drømte om :-)

   Slet
 5. Svar
  1. DET kan jeg godt forstå! Det er det bedste!

   Slet
 6. Hello there, I found your site by the use of Google at the same time as
  looking for a comparable matter, your web site came up, it looks great.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, just became aware of your blog thru Google, and located that it
  is really informative. I'm going to watch out
  for brussels. I'll be grateful in the event you proceed this in future.
  Many other people will be benefited from your writing.
  Cheers!

  My webpage :: 3d white strips reviews

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge