torsdag den 3. juli 2014

Strikkefestival på Bornholm - skal du med?

Har du forresten set, at der kommer en strikkefestival på Bornholm til september? Det er fra d. 4. til d. 7. september, og der bliver arbejdet på højtryk for at gøre det til en superlækker, ulden oplevelse.

Jeg skal med som underviser i hækling, og jeg har tre workshops i løbet af festivallen:

En begynderworkshop, hvor vi ser på de helt grundlæggende masker og teknikker. Det hele foregår i stille og roligt tempo og der er plads til at stille ALLE de spørgsmål, du kan komme i tanker om - også gerne flere gange. Denne workshop har #2 i workshopoversigten.

En amigurumi-workshop, for dig der allerede kan hækle, og nu gerne vil i gang med at hækle figurer. Denne workshop har #10 i oversigten.

Og endelig er der en workshop for viderekomne, hvor du kan lære at designe din egen hæklede figur. Her deler jeg ud af alle de der små tips og tricks, som giver din figur den sidste finish. Denne workshop har #37 i workshopoversigten.

Udover yours truly er der selvfølgelig en masse andre spændende workshops. Mest om strik, men også lidt om hækling, så der er rig mulighed for at lære nyt og blive inspireret. Jeg glæder mig i hvert fald til en hel weekend i garnets tegn.

Du kan læse meget mere om festivallen lige HER.


4 kommentarer:

 1. åh altså, det gad jeg vildt godt. Det kunne jo i den grad være lejligheden til at lære at hækle:-) Det må blive en anden gang, men jeg glæder mig til at høre mere om det via din blog. Rigtig god fornøjelse. kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kommer også hækleskole i Ballerup igen. Stay tuned! ;-)

   Slet
 2. Det lyder rigtig spændende - desværre kommer jeg ikke til Bornholm i år. God fornøjelse med dine workshops :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :-) Mon du så skal til Fanø?

   Slet

Topscorere den seneste uge