mandag den 29. december 2014

Projekt parcelhus part 16

December er ræset afsted, og vi havde en deadline, der skulle nås. Vi skulle have slebet gulvene, så vi kunne tømme containeren og få den afhentet i starten af januar. Den første del af planen er lykkedes, men vi forlænger nu alligevel containeren i minimum en måned. Der er simpelthen stadig for mange ting, der ikke har nogen naturlig plads i huset.

Men tilbage til det positive: Vi har fået slebet gulvene, og de har fået hvidpigmenteret lak, og det er blevet drøngodt. Det er selvfølgelig ikke blevet til et nyt gulv, men det var nu heller ikke meningen. For mig gør det ingenting, at gulvet har et par buler, der ikke kan slibes ned. Det ser ikke længere nedslidt ud, og det er nok for mig. Efter vi er blevet færdige med gulvene, er vi også begyndt at rykke møbler ind i stuen. ENDELIG begynder vores hus at ligne det, vi så for os i februar, og selvom der stadig er et par rum, der er ufærdige, så er det okay. Vi er næsten i mål.

Næste projekt er soveværelset, som skal have lagt nyt gulv. Der var et grimt og slidt tæppe på gulvet, og vi skal have trægulv i stedet. Derfor har vi tømt soveværelset, som hidtil har gjort det ud for opbevaring af alle vores flyttekasser. Der var ca. 35 tilbage, og de står nu i stuen. Derfor kan jeg heller ikke vise billeder af vores flotte stue endnu. Lidt træls. Men det kommer!

Klar til gulvmand.

Juletræet kom ud på badeværelset at stå, mens gulvene blev slebet.
 
Nyslebede og -lakerede gulve.

10 kommentarer:

 1. Jeg ved godt jeg ikke kommenterer så ofte, men det er delme hyggeligt at følge med i jeres udvikling i huset :D

  SvarSlet
 2. Ligesom Elise - jeg kommenterer næsten aldrig, men læser trofast hver eneste opdatering.

  Jeg ønsker jer godt nytår og håber I snart kommer i mål med jeres flotte projekt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er håb forude. Vi knokler stadig på :-)

   Slet
 3. Det er blevet rigtig godt :0) Godt nytår

  SvarSlet
 4. Det er altid godt når man kan se det skrider fremad og begynder at tage form. Fortsat held og lykke med projektet. :o)

  SvarSlet
 5. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  SvarSlet
 6. Godt arbejde ... unikt sted og interessant også ... holde det op ... ser frem til Gulvafslibning jeg virkelig var imponeret over din blog skal du holde på deling sådan blog.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge