fredag den 17. april 2015

Projekt parcelhus part 20

Påsken var rigtig god ved os og husprojektet. Der blev taget nogle syvmileskridt, som betyder, at de næste indlæg om huset bliver med fremvisning af flere færdige rum (!)

Planen for påsken var, at vi skulle få de to sidste "beboelsesrum" færdige og få tømt stuen for flyttekasser, og trods det, at det så sort ud med sidste punkt, så lykkedes det. Dvs. at vi nu kun mangler bryggerset og så er vi i mål med vores marathon-projekt. Det er så vildt og fantastisk og også lidt underligt, så vi går stadig rundt i stuen og siger ting som "Iiiih altså. Se lige hvor meget plads vi har". Men det er virkelig en helt ubeskrivelig følelse at se hvordan den forestilling om et hjem, vi havde sidste år i februar, nu er en realitet.

Inden fremvisningen af de færdige rum kommer her lige lidt påske-procesbilleder:

Entreen er færdig bortset fra, at der mangles et skab, som lige skal males. Den orange stumtjener er en midlertidig løsning, selvom den egentlig passer rigtig godt til rummet og bjælken.

Der blev sat hylder op i krea-kontoret.


Der Mann baksede med at få drivhuset klart til den nye sæson. Det havde fået lov at stå i en sørgelig forfatning siden sidste efterår.

Nu venter vi bare på lidt højere nattetemperaturer og så giver vi den gas med planterne igen.

Påskefrokost blev det såmænd også til. Lidt hygge skal der være midt i det hårde arbejde.

2 kommentarer:

  1. I har simpelthen været SÅ seje til hele denne byggemarathon - sgu sejt hvad I har nået på kort tid - her har vi boet i hus snart 5 år og bor stadig med vægge uden tapet og maling, ha ha :) Glæder mig til at se de færdige rum ;)

    SvarSlet
  2. Vi har heldigvis god hjælp fra mine forældre. Det hjælper megameget i forhold til at få færdiggjort ting. Plus de sidste småting gør virkelig en kæmpeforskel! :-)

    SvarSlet

Topscorere den seneste uge