tirsdag den 5. maj 2015

Projekt parcelhus: Krea-kontoret

I sidste hus-indlæg nævnte jeg, at vi var i mål med huset pånær bryggerset. Et af de rum, jeg har glædet mig mest til at få færdigt, er kontoret eller krearummet. For nøj, for har jeg savnet alt mit krea-dims, som har været pakket ned i et år (!!!) Bevares, der mangler stadig lidt småting hist og pist, men grundtanken er der nu. Færdiggørelsen af kontoret har samtidig betydet, at stuen er fri for flyttekasser, så det bliver det næste, jeg viser frem fra huset.

Men altså: Kontoret. Selve rummet er i virkeligheden lidt upraktisk, for det er et gennemgangsrum, som man skal igennem for at komme ud i soveværelset. Derfor har vi fra starten haft den plan, at det skulle være kontor og krearum, fordi det ikke egner sig så godt som værelse. Men det lidt aflange rum gør sig godt som kontor, for det har givet mulighed for at sætte en lang bordplade op med plads til både symaskiner og evt. en ekstra arbejdsplads. I mellemtiden har vi så ændret planerne en smule, så rummet nu også er gæsteværelse, og vi har derfor også en futon stående, som kan trækkes ud til dobbeltseng. Det kan lige nøjagtigt være der. Og selvom det selvfølgelig ikke er optimalt, at vi er nødt til at gå igennem gæsteværelset, når vi skal i seng, så går det godt nok. Vi satser på, at det ikke er vildtfremmede, vi skal have til at overnatte.

Det meste af inventaret i rummet er genbrug fra lejligheden, og så har vi suppleret lidt med nye IKEA-ting.

Som det fremgår, så er der ikke blevet vildt meget gulvplads til overs, men der er lige plads. Standerlampen er en midlertidig natlampe - der skal hænges en op på væggen.

Som det fremgår af billederne, så er der rigtig mange ting i et relativt lille rum. Men loftshøjden arbejder heldigvis med os, så rummet ikke virker helt så overfyldt.

I den anden ende af rummet er der indbyggede skabe. De to til venstre vendte tidligere ind mod stuen, som er på den anden side af væggen her. Vi har så vendt dem om. Både for at få mere opbevaring i værelset her, men også fordi de to klædeskabe i stuen bare var lidt mærkelige.


Futonen er en IKEA-model.


Bordpladen i massiv eg er købt i Jem og Fix. Vi havde brug for en massiv træplade, fordi der skulle saves et hjørne af for ikke at få bordpladen for tæt på døren. Skufferne under bordet er fra IKEA og det samme er hylderne (og de er i øvrigt genbrugt fra lejligheden). Med tiden ønsker jeg mig hylder af samme slags træ som bordpladen. Men for nu fungerer de eksisterende hylder fint.

12 kommentarer:

 1. Det er bare fantastisk hvad i når.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi får heldigvis stor hjælp fra mine forældre. Uden dem nåede vi ikke halvt så meget! :-)

   Slet
 2. Nøj, det ser lækkert ud! Tillykke - det er virkelig præmien for at have været flittig, at du nu har dig så lækkert et kreaværelse ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtigt. Det føles faktisk lidt som en præmie! :-)

   Slet
 3. Hej :)
  Jeg bliver simpelthen lige nødt til at spørge til de kasser/æsker med små rum og låg der står på hylden over overlockeren. Hvor er de fra? Leder efter lige sådan nogle til små kreating, knapper etc.
  Følger iøvrigt nysgerrigt med i jeres husprojekt! Det er imponerende hvor meget I når, og hvor bliver det bare lækkert!! :D
  - Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. De er fra IKEA, hvis det er de gennemsigtige? Hvis det er dem med de små skuffer, er de fra diverse loppemarkeder :-)

   Slet
 4. Så flot! Og fin udnyttelse af pladsen - super løsning!

  SvarSlet
 5. Det er bare super velindrettet . Et rum du nok skal få rigtig megen glæde af :o)

  SvarSlet
 6. Det er blevet vildt godt og pladsen er udnyttet fint. God idé med gæsteværelse - det havde vi også indtil vi fik børn, og nogle gange savner jeg det.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine forældre er her jo ofte en hel weekend eller mere. Så der er vi næsten nødt til at have en ordenlig seng til dem :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge