tirsdag den 9. juni 2015

Projekt parcelhus part 22

Nu hvor der kun mangler bryggerset, virker det måske som om kadencen er sat lidt ned. Det er egentlig ikke tilfældet, men vi har været i gang med en del af de der ting, som tager lang tid, men som ikke kan ses i det færdige rum. Altså ting, der skal fræses ind i væggene, og gulv, der skal isoleres og støbes, og den slags. Vi har desuden valgt at skifte vandvarmeren ud med en liggende variant frem for den lodrette i køleskabsstørrelse, der hang midt på væggen i et ikke særlig bredt rum. Nu er vandvarmeren kommet helt op under loftet og der bliver bygget et skab rundt om, hvor der så også bliver yderligere opbevaring. Det skal nok blive godt, men uanset hvordan man vender og drejer det, har det aldrig nu været sexet at bruge tid og penge på vandvarmere.

Den gode nyhed er, at vi nu er ved at være nået til de ting, der kommer til at være at se i det endelige rum. Vi har sat fliser på væggene og næste weekend begynder vi på gulvfliserne. Det bliver drøngodt! Væggene ligner stadig noget, der er løgn (hvor der ikke sidder fliser) og det kommer til at være megatræls at spartle alt det, men det er slutspurten nu og det absolut sidste, der skal spartles i denne omgang. Halleluja!

Elementerne bliver magen til dem i køkkenet, fordi vi har en masse i overskud derfra, og fordi det kommer til at blive meget godt med en slags grovkøkken i samme model som det andet, tror jeg. Men der er lige et stykke vej endnu, før vi når dertil.

Før vi gik rigtigt i gang. Gulv i to forskellige niveauer og upraktisk vandvarmer midt på væggen.

Gulvet er ved at blive planet ud. Først med leca-nødder, så isolering, så cement, så gulvarme og så flydespartel. Og NU er vi klar til gulvfliser næste weekend.

Ny vandvarmer under loftet. Den hænger i væggen OG i tagspærrene. Den bliver, som sagt, dækket af et skab, der bliver bygget rundt om.

 Gulvet støbes.

Vægfliserne bliver også de samme som i køkkenet.

6 kommentarer:

 1. Det bliver super godt Asli!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tror jeg faktisk også. Der var lige en periode, hvor det var lidt uoverskueligt, men nu føles det som om, vi er på sporet igen :-)

   Slet
 2. Hvor er I seje at kaste jer ud i sådan et stort projekt - hjemme hos os kan vi lige klare at tapetsere og lægge trægulv:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi gør det også kun fordi, mine forældre har hjulpet så meget, som de har. De kan lave alt :-)

   Slet
 3. Hej Asli
  Hold da op den vandvarmer er stor, den ligner en skiboks :) De brune fliser som var på gulvet har mine forældre også i deres hjem, det er helt nostalgi.. I er godt nok kommet langt - hvad skal I da bruge alt den tid på når i er færdige ;o)
  Hilsen
  Anne Grethe, Næsbjerg

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Jeg tror, det er billedet, der snyder lidt. Den er faktisk slet ikke så stor igen. Men lidt større end den, der var der før.
   Og jeg tror nu nok, vi finder på noget, når vi er færdige med huset - der følger jo f.eks. også en have med ;-)

   Slet

Topscorere den seneste uge