torsdag den 26. maj 2016

Noget om at længes del 1

Da jeg syede det nye skråbånd på pigens barnevognssele gik det op for mig, hvor meget jeg egentlig har savnet at sy. Tiden og overskuddet har simpelthen ikke været der i flytte- og byggerod, graviditet og alle de andre ting, der har krævet min opmærksomhed de sidste par år. Nu var den der pludselig igen, trangen. Jeg drømmer om at forny min garderobe, inden jeg skal begynde på arbejde igen, men det er snart, og jeg ved ikke om jeg når det. Pigen bruger ikke sin ungdom på at sove - i hvert fald ikke om dagen - så der er grænser for, hvad jeg kan nå i løbet af dagen.

Men...i gang med et eller andet syprojekt ville jeg altså! Og jeg besluttede mig for at kaste mig over et simpelt et omend temmelig omfattende projekt. Jeg begyndte på et patchworktæppe, fordi jeg havde set et pænt et ovre på Pinterest, som virkede rimelig lige til. Det tager lidt tid, men selve sydelen er totalt nem og bare derudaf. Og der er megafedt at få trillet nogle kilometer med symaskinen igen. Hurra!

Så meget for kreakontoret - jeg sidder i stuen og syr det for ikke at vække pigen.


Indtil videre har jeg kun brugt af mit stoflager...

4 kommentarer:

 1. Det ser skønt ud med de dejlige farver. Jeg savner også at kunne fordybe mig lidt med symaskinen ind imellem, men den fylder bare hele spisebordet (og skrivebordet er fyldt med rod ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh yes! Kreakontoret er også mest opbevaring for rod og andre ting uden nogen fast plads her. Jeg bliver ved med at sige, at det bare er indtil vi får lavet skab i soveværelset, så der bliver bedre plads i skabene i kreakontoret. Men i virkeligheden er det nok mest fordi, jeg bare har for mange materialer...

   Slet
 2. Hold da op! Jeg kunne totalt have skrevet det indlæg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt, at man ikke er alene :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge