søndag den 5. juni 2016

Dåbsgave

Min fætters lille pige blev døbt i slutningen af maj, og jeg havde hæklet en dåbsgave til hende. Vi skulle ikke selv med til festen, men mine forældre agerede budbringere.

Jeg lavede en stjerne-spilledåse, som den jeg har vist før HER, og en suttesnor af resterne af det lyselilla garn. Jeg kunne simpelthen ikke stå for kaninklemmen, da jeg var ude hos garnpusherne efter garn til projektet, og så passede det jo så fint, at der lige var garn i overskud til en suttesnor. Suttesnoren er i øvrigt med gummiring i den ene ende, fordi jeg har hørt, at modtageren bruger MAM-sutter uden håndtag. Så bruger man i stedet den der gummiring, som holder snoren fast på sutten.

Spilledåse til stjernen, kaninklemme og gummiring til suttesnoren er altsammen købt hos Fox og Jane i Ballerup. Det findes også på deres hjemmeside HER (kaninklemmen er ikke umiddelbart tilgængelig, men send dem en mail eller ring, så VED JEG, at de finder en løsning).

Vil du gerne selv hækle en spilledåse, så har jeg en gratis opskrift på en HER.

7 kommentarer:

 1. nej, hvor er den flot lavet! jeg kan godt lide den søde spilledåse! fine farver og jeg har ikke set en kaninklemme før, helt unik! det bliver sikkert en stor success! KH Ulrike

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, de blev glade for det. Det er dejligt, når hjemmelavede gaver falder i god jord :-)

   Slet
 2. Super fint. Heldig lille pige!

  SvarSlet
 3. Det er virkeligt sødt og en meget smuk personlig gave :-)
  Ønsker dig en dejlig dag.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge