Garnpushere

Her på siden vil jeg samle links til mine foretrukne garnbutikker. Det er steder, jeg selv har handlet flere gange, og hvor jeg vurderer, at man får kompetent og ikke mindst venlig betjening. Jeg køber også garn andre steder end disse, men disse er mine favoritter:

Lækker webshop, som har til huse i Århus, hvor der også findes en fysisk butik, der har åbent om fredagen (se mere om åbningstiderne på hjemmesiden).
Camilla, som har butikken, er en dygtig hækler og det garn, hun sælger, er valgt ud fra, at det er godt at hækle med. Men de kan selvfølgelig også bruges til strik.

Lys og venlig garnforretning i Ballerup. Trine og Jane, som har forretningen sammen, er altid klar med hjælp. Både i forhold til valg af garn og med teknisk assistance. Udvalget hos Fox og Jane ligger tæt op ad de "traditionelle strikkeforretninger", men et besøg i deres butik skiller sig alligevel ud. Det er noget med stemningen og den måde, man bliver budt velkommen. Og så skal traditionel i denne sammenhæng bestemt ikke forstås som kedelig.
Butikken har i øvrigt også en hyggelig strikkecafe 1-2 gange om måneden. Den annonceres på deres blog (som også findes på hjemmesiden), så stay tuned.
Som noget nyt har de udvidet deres hjemmeside med en webshop, hvor man kan købe alle deres lækre garner.

Faktisk er der her ikke tale om en forretning. Men jeg synes alligevel, at hun hører hjemme her blandt mine favoritgarnpushere. Louise har introduceret mig til en verden af naturlige farver, som har slået benene væk under mig. Plantefarvet garn holder hele vejen!
Louise har ikke noget organiseret garnsalg, men hold øje med hendes blog, hvor der jævnligt kommer nyt om det plantefarvede (g)uld.

Der er meget snak om gennemsigtighed i forhold til sponsorerede indlæg på blogs for tiden, så jeg vil gerne lige understrege, at denne side ikke er sponsoreret. Jeg har selv valgt at anbefale disse sider. fordi jeg har lyst til at hjælpe andre på vej til at få gode oplevelser med garn. 

2 kommentarer:

  1. Hvad er navnet på Louises blog?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hun har nu en webside der hedder www.g-uld.dk og har også en plantefavningsbog lige på trapperne..

      Slet

Topscorere den seneste uge