fredag den 28. januar 2011
Vintermad
Bacontern steges og sættes til side. Kyllingeoverlår brunes i baconfedtet og sættes til side. Perlespelt, vand og en grøntsagsbouillonterning hældes ned i den samme gryde og koges med frisk timian. Kyllingen lægges ned i gryden og koges sammen med spelt i ca. 20 minutter. Kyllingen tages op igen. Fintsnittet hvidkål, ærter og de stegte bacontern hældes ned til perlespelten. Kyllingen ned i igen. Færdig. Namnam.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Topscorere den seneste uge
-
Søndagen er bl.a. gået med at lave denne lille rangle: Det er overhovedet ikke min ide - jeg har set dem flere steder. Men jeg måtte lig...
-
Hvad har Fanø, Todbjerg, Saltum og København til fælles? De har allesammen en strikkefestival. I København hedder den KnitWork, og den løbe...
-
Da jeg i sin tid lagde opskriften på min hæklede butterfly ud på bloggen, havde jeg ikke forestillet mig, at den ville blive så stort et hit...
MUMS...
SvarSletser lækkert ud lige mig sådan noget sundt mad.
SvarSletDet var rigtig lækkert og rigtig godt på en råkold dag :-)
SvarSlet