mandag den 18. juli 2011

Cirkus Summarum

Kæresten og jeg havde Lillejas med i Cirkus Summarum i lørdags. Sikke en ordentlig én, vi fik på opleveren der. Der var både Bamse og Bruno og Skæg og alle de andre sjove fra Ramasjang. Det hele var spundet sammen i et hæsblæsende show med både traditionelle cirkusnumre og nye geniale påfund.

Både Lillejas og os, der skulle forestille de voksne, var godt underholdt undervejs. Og vi fik popcorn og saft og is. Og sendte postkort til Mormor/Morfar og Farmor/Farfar med de nye bamse-frimærker. Det var i det hele taget en herlig dag.


Man kan se cirkusteltet helt oppe fra metrostationen. Lillejas var straks med på, hvad det var og råbte "Cirkus!!", da hun så det.


Inde i cirkusteltet er der en model af Bamses hus. Det er sjovt, at det virker helt umiddelbart på børnene. De stormer derhen og de voksne må kæmpe med arme og ben for at undgå, at ungerne løber huset over ende.


Vi skulle ind af indgang Bamse.


Bamsebadges kunne erhverves for 5 kr. Det kunne vi (jeg) ikke stå for.


Popcorn er sagen.

Jeg kan klart anbefale en tur i Cirkus Summarum. Lillejas er tre år og kunne sagtens være med. Og så er jeg vild med, at de ikke taler ned til børnene. Ungerne er 100% med og bliver konstant opfordret til at være med. Og at se lyset i øjnene hele salen rundt, når Bamse kommer ind første gang, er alle pengene værd.

3 kommentarer:

 1. Jeg har også kun hørt positive tilbagemeldinger på cirkusset :)
  Super at I havde en god dag og sikken et solskin!!

  SvarSlet
 2. Vi skal af sted på lørdag, og jeg moren her glæder mig sig virkelig også.. Både til at se selve showet, men bestemt også lysene i øjnene på min lille pige samt den lidt større nevø.
  Kh Louise

  SvarSlet
 3. Hej Bine
  Ja, det var rigtig dejligt vejr. Heldigvis for det, for der var som sagt mange ting, man kunne lave uden for cirkusteltet.

  Hej Louise
  Jeg kan godt forstå, du glæder dig. Det er rigtig godt!! :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge