torsdag den 28. juli 2011

Krea-kuffert

Når man skal på sommerferie, er det vigtigt at have noget krea med, så man kan sysle om aftenen. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil prøve det der patchwork af i sommerferien, så jeg har gjort stofstykkerne klar. I vanlig stil lægger jeg fra land med et stort projekt og håber på, at det ikke strander undervejs. Et tæppe eller et sengetæppe med blomster, skal det forhåbentlig blive til.Det bliver en blanding af gamle broderier og abstrakt-blomstret stof a la 80'er-gardiner. Da jeg gik gemmerne igennem viste det sig, at jeg var indehaver af relativt store mængder af bemeldte stoftype. Det er pudsigt, for jeg ville ALDRIG vælge gardiner af den type, men faktisk er farverne i mange tilfælde ret gode. Så jeg tror, at kombinationen bliver fin - det bliver min version af retro.


Jeg har pakket alle tingene i en legekuffert, så det er samlet, men samtidig også nemt kan pakkes af vejen uden at rode. En vigtig ting, når man camperer så småt, som vi gør.

10 kommentarer:

 1. Jeg havde én kuffert nærmest magen til, mine stofstykker er bare firkantede... god ferie og god arbejdslyst!

  SvarSlet
 2. Hej Stine
  De er ret praktiske de små kufferter der :-) Som sagt er det godt, at man har alle tingene samlet på et sted.

  SvarSlet
 3. Orv det glæder jeg mig helt vildt til at se. Kender heller ikke begrænsningens kunst mht at vove mig ud i små projekter ;)

  KH

  SvarSlet
 4. Sikke en hyggelig kuffert.
  Kreative sysler i campingvognen lyder hyggeligt. Jeg skal vist også have pakket lidt til campingturen i næste uge :)

  SvarSlet
 5. Godt ferieprojekt, jeg havde nøjagtig samme plan, da jeg drog i sommerhus sidste weekend - og det lykkedes at blive færdig, dog kun med et pudebetræk, det tager jo ret lang tid :o)

  SvarSlet
 6. ej det ser spændende ud, glæder mig til at se den fede kombi af de to typer stof- 80'er gardin mønstret er jo ikke det der hitter ret mange steder- men sammen med noget andet synes jeg det er en super god ide- og det der med at lægge stort ud- ja igår fandt (genfandt!!)jeg lige lapper til et tæppe, som er 10 år gamle- de er dog ikke sekskantede men 5*5 cm kvadrater- så jeg tror jeg skal sy dem på maskine- og så lave bælte ud af dem jeg har syet sammen i hånden i lange strimler... håber på bedre fremdrift med dine papatykker :-)

  SvarSlet
 7. har du bare" strøget stoffet, eller? det ser så fast ud? nærmest stift - ehm det her er positivt ment :p

  Du har altid gang i alt muligt spændende!!

  SvarSlet
 8. Hej Anne
  Jeg fornemmer også, at jeg ikke er alene med den tilgang til kreative projekter her i Blogland. Og det fede er, at man kan se så mange store og færdige(!) projekter, så man selv får blod på tanden til at gøre sine egne færdige :-)

  Tak, Kirsten :-)

  Hej Dikte Sophie
  Rigtig god tur :-)

  Hej Lisbeth
  Fedt at du fik et projekt færdigt i ferien. Det har jeg ikke nogen ambitioner med dette her dog :-)

  Hej Ellen Kathrine
  Jeg tror, det bliver godt. Og så er det fedt at bruge nogle andre slags stoffer end man er vant til :-) Og så kan jeg godt forstå, at du vælger at fortsætte dit projekt med maskinen, når det er firkanter :-)

  Hej Elisabeth
  Det er limet på papstykker med en patchwork-limstift. Jeg ved ikke, om man bare kan bruge almindelig lim, fordi jeg er så ny udi patchworkens verden. Nogen syr det fast på pappet ved jeg, men jeg er lidt for doven til det, så jeg har valgt at betale for limen. Det fungerer rigtig fint, synes jeg :-)

  SvarSlet
 9. hvor smart med sådan en kuffert! og glæder mig til at se dit færdige projekt :)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge