mandag den 31. oktober 2011

Nu hvor det næsten er november...

...er det vel ikke for tidligt at overveje pynt til sit juletræ. Vel?

I den forgangne weekend var jeg i Varde og dermed også i byens to genbrugsforretninger (jeg siger det som en selvfølge, fordi det er det). I den ene fandt jeg disse Bing og Grøndahl juledråber:Jeg tror, det bliver rigtig fint på træet til jul. Sammen med noget lidt mere moderne, så det ikke råber MORMOR (så højt).

Jeg fandt også nogle fine gafler med benskaft, som helt sikkert kommer til at indgå i en borddækning på et tidspunkt, en masse stof, en gammel thedåse og en kæmpestor ramme, der nok skal rumme en tavle på et tidspunkt. Genbrug holder max!

8 kommentarer:

 1. Wow, de er fine. Dem kender jeg slet ikke, men jeg kan lide dem. Tænker neonpink murersnor som ophæng, så er de jo topmoderne!

  SvarSlet
 2. Genbrugsbutikker går man per definition ikke uden om. Og slet ikke dem, der ligger på landet og ligger inde med de rigtig gode ting! Meget fine juledråber du har fået dig. Glæder mig til at se, hvad du tilsætter af antimormorfaktor ;)

  SvarSlet
 3. Hold op hvor er de mega fine og ja tænker også som Julia med en skrap snor i!!!!

  SvarSlet
 4. Jah! Genbrug holder max - og særligt dem i Varde. Var forbi i sidste uge, og kom til at købe et stort smuk muslingeskal i hvid fajance med hjem, en stor glas boble, samt en masse mindre småting - alt sammen til top gode priser!

  Dine smukke dråber er helt fantastiske - vil give Julia ret at en neon snor som ophæng vil være fantastisk.

  SvarSlet
 5. Orv, hvor var du lige heldig at finde de dråber. De kommer da helt sikkert til at pynte på træet

  SvarSlet
 6. Når det er jul, så SKAL det da råbe mormor !!

  Jeg synes på ingen måde, at de er hverken farmor eller mormor. Havde det derimod været platter, så var de aldrig kommet med hjem.

  Godt fund.

  Var de dyre ?

  SvarSlet
 7. Hej Julia
  Jeg kendte dem heller ikke før. Og pink murersnor er så sandelig et udmærket bud på en styling :-)

  Du har ret, Maria. Det er også en fysisk overvindelse for mig i en sådan grad, at jeg er begyndt at overveje om det kan karakteriseres som en tvangstanke :-D

  Hej Bine
  Det er et ret godt bud, men intet er afgjort endnu :-)

  Hej Louise
  Nå ja, du bor jo i nærheden-agtigt, dit heldige asen. Jeg synes nu, de er kommet godt med i pris med visse ting, men man kan stadig gøre et kup ind imellem :-)

  Hej Dorthe
  Det tror jeg også :-)

  Hej Diane
  Du har på sin vis ret. Men nogle gange kan det også være fedt med en kontrast. Jeg har ikke besluttet mig helt endnu for, hvordan de skal styles. Mht. prisen: De var semidyre i forhold til, at de er købt i en genbrugsforretning. 50 kr. pr. stk. Men efter lidt googling har jeg fundet ud af, at det er en okay pris i forhold til antikbutikker :-)

  SvarSlet
 8. Tuuusen takk for kjempefine tips til hva jeg og mine venninner bør få med oss i København! :) Det er jo utrolig bra å få tips fra en lokalkjent!

  Jeg er forresten veldig glad for at du la igjen en hilsen slik at jeg kunne finne fram til bloggen din. Og nå har jeg lagt deg til på blogglisten min, slik at jeg er helt sikker på å finne veien tilbake hit. Takk for masse inspirasjon!

  Ha en fortreffelig onsdag!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge