søndag den 1. april 2012

Eksperimenter

I går var jeg inviteret til krea-eftermiddag hos min søde underbo/veninde. Jeg benyttede lejligheden til at arbejde lidt videre med det der læderarbejde i forskellige former.


Først nogle små runde punge, som er vådformet, så de har fået en lidt buttet facon. Det er prototyper begge to, men umiddelbart fungerer den til højre bedst, da låget gaber lidt på den til venstre.

Det her skulle egentlig være et etui til min mobil, men det er for lille. Pyt - jeg finder nok noget andet at bruge det til.


Endnu en lille vådformet pung. Denne her er mindre end de andre og lavet så den kan hænge i en nøglesnor. Her har jeg heller ikke fundet den helt perfekte form endnu, men den er da blevet meget sød, synes jeg. Og så ser det rigtig godt ud sammen med min libertynøglesnor fra Ninnas dygtige hånd. Tjek evt. hendes butik ud her.

22 kommentarer:

 1. Ej, hvor er du blevet sej til det læderarbejde! Hvis du kan lave en eller anden anordning, jeg kan have hængende i min nøglesnor til min arbejdsnøgle, så den er lidt beskyttet, må du sige til:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmmm...ej, jeg skal lige øve mig lidt mere, inden jeg kan kaldes god, tror jeg. Men det er sjovt :-) Og jeg vil gerne prøve at lave noget til dine nøgler, hvis det er.

   Slet
 2. Hvor er de bare skønne de små punge;O)

  SvarSlet
 3. Super lækre ting! Det der mobilsleeve er så skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Det ville være ekstraskønt, hvis det passede ;-)

   Slet
  2. Den er skøn - og måske den næste kommer til at passe. Sådan går det jo nogle gange med prototyper:-)

   Slet
  3. Jeg prøver mig frem med en lidt anden model, Anne Mette. Heldigvis er det sjovt :-)

   Slet
 4. ej, hvor er de skønne de punge...

  SvarSlet
 5. EJ hvor er det vildt altså, du er bare god til ALT!! Så fine punge Asli, og tusind tak for link:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, god er måske så meget sagt. Det er sværere, end jeg lige troede at få den helt rigtige finish. Men det er en rigtig fin kombi med din nøglesnor :-)

   Slet
 6. Du har virkelig fanget en super formgivning. Er vild med den lille pung, som hænger ved nøglesnoren. Kan lige se at man kan bruge den til et lommeur, eller til nøglerne så de ikke dasker rundt. Glæder mig meget til at se hvad du finder på fremover - det kan vist kun blive godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Louise. Jeg glæder mig også til at prøve nye faconer og til at dem her til at sidde lidt mere lige i skabet :-)

   Slet
 7. Hvor er de fede1 Vil dog sige at det første billede får mine tanker ledt hen på noget andet end punge...
  men jeg har altså også ammehjerne ;-) *fnis*

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, Anne! Jeg er enig. Jeg kan godt se det. Jeg havde taget et andet billede noget tættere på, og det blev jeg nødt til at vælge fra, fordi det lignede endnu mere ;-)

   Slet
 8. Hej Asli. Tak for et hyggeligt bekendtskab på "læderkursus". Det er en rigtig fin blog du har og fine ting du laver.
  Måske vil du lave skindluffer igen til efteråret? Så vil jeg med sikkerhed gerne købe et par af dig. Det ser godt ud med de vådformede punge du har lavet. Mange venlige hilsner fra Maria (og Mette...de to småfjollede søstre med dobbeltklæbende tape i håret!!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria
   Tak skal du have :-) Det kan sagtens være, at jeg vil lave lufferne igen til efteråret. Jeg kan sikkert nok lokkes til at lave et enkelt par i hvert fald :-)
   Får I også eksperimenteret lidt? Jeg er blevet helt bidt af det :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge