lørdag den 31. marts 2012

Lillebror

Min ferie sluttede i torsdags og jeg må se, om jeg kan overkomme de fire arbejdsdage inden påsken..... Det går nok lige. Men hvor har det været dejligt at hive en uge ud af kalenderen til krea. Det burde være alle forundt - der er virkelig ladet op på alle batterierne nu.

Efter jeg blev færdig med min islænder, har jeg strikket en lille vest af garn fra lageret:

Det er en model "Lillebror" fra Duddelutte.dk. Den er strikket i dobbelt garn med en tråd Kauni og en tråd Idiecita-alpaca. Den blev noget større end forventet, fordi jeg brugte dobbelt garn, så jeg regulerede længden lidt og nu er den så blevet til str. 2 år cirka.

Det er en rigtig fin model, men jeg ved altså ikke helt, hvad det er med det der perlestrik. Der går ALTID kludder i det for mig. Jeg ved ikke hvorfor, for efterhånden kan jeg jo godt kende forskel på ret og vrang. Men pludselig har jeg kludret i det alligevel og jeg må fuske lidt for at få det tilbage på sporet.

Knapperne er betrukket med stof fra Stof og Stil. Jeg kan godt lide det orange sammen med petroleumsfarvet. Det er ellers lidt svært at finde stof med småt motiv til drenge, synes jeg, hvis man ikke lige synes, de skal have blomstrede knapper.

15 kommentarer:

 1. Har lige siddet og kigget på selvsamme opskrift - den er rigtig fin! Synes du, at opskriften er god til en begynderstrikker? Jeg drømmer om at strikke mange ting, men jeg er bange for at få gang i for svære projekter her i starten.

  SvarSlet
 2. Hej du
  Jeg synes, den er simpel nok. Altså der er lige det der issue med perlestrikken, som jeg af en eller anden grund kludrer i hver gang. Men ellers er det jo bare glatstrik derudaf. Hvis du ikke er helt tryg ved denne her, kan jeg varmt anbefale den model, der hedder Bertram også fra Duddelutte. Den strikkede jeg som det første og den er virkelig fin og enkel, og ikke mindst nem at strikke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå ja, og min erfaring er også, at man kan blive overvældet, hvis man forsøger at overskue hele opskriften på én gang. Men hvis man tager det trin for trin, så går det nemt :-)

   Slet
 3. Den er bare lækker! Fin farve og søde knapper.

  SvarSlet
 4. Den er blevet så fin! Og knapperne giver lige et ekstra pift:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne. Jeg gik netop efter lidt pift, fordi det ellers er en ret enkel model.

   Slet
 5. Den er helt vildt lækker, syntes jeg! Og lækre knapper, som lige giver den sidste gode detalje. Jeg ville aldrig tænke der var fejl i det perlestrik, men hvad ved jeg også om det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke, om man kan se det...Men i hvert fald har jeg heller ikke forsøgt at fange det på kameraet ;-)

   Slet
 6. Den er rigtig lækker og for mig ser det ud som om du har helt styr på det strikkeri dér;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo bevares. Det kører okay. Men der er bare nogle ting, der kører lidt bedre end andre :-D

   Slet
 7. Åh altså Asli...du trumfer gang på gang! :D Jeg vil gerne være ligeså sej som dig når jeg bliver stor...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nånå, frøken "Jeg.strikker-lige-et-par-strømper" ;-) Ligeover!

   Slet
 8. Hej Asli.
  Hvor fin den er. Farverne spiller så flot sammen. Du er efterhånden blevet rigtig dygtig til det der strikkeri.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Dorte. Jeg er også blevet mægtig bidt af det :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge