lørdag den 3. marts 2012

Striktrøje in progress

Mit første voksenprojekt er kommet på pindene og det er ret spændende, hvordan det bliver (i hvert fald for mig...jeg kan godt forstå, hvis du ikke er heeeelt så spændt som mig).Indtil videre er det bare derudaf med retstrik på pind 7. Det går dælme stærkt - tidligere har jeg strikket på pind 3. Senere skal jeg strikke mønster på bærestykket, men der går lige lidt tid, før jeg når så langt.

Fortsættelse følger...

18 kommentarer:

 1. Oh hvor er du modig der kaster dig ud i et voksen projekt! Håber du lægger billed ud af den når du er færdig, er den til dig selv eller en gave til nogen der skal holdes varm?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jotak, Udda Bella. Nu er jeg så lige gået to skridt tilbage i processen jf. mit seneste indlæg. Men jeg tror stadig på det. Og den er til mig selv. Jeg er stadig ikke selvsikker nok til at strikke voksentrøjer til andre :-)

   Slet
 2. Jeg synes, det ser rigtig super fint ud. Jeg er vildt imponeret over at du gør fremskridt så hurtigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Britt. Nu tog jeg desværre lige et tilbageskridt, fordi jeg måtte trevle det op igen. Men så får man selvfølgelig også lidt mere for pengene ;-)

   Slet
 3. Glæder mig til at se det færdige resultat, og dejligt med et projekt der bare kører afsted. Lige nu er mine projekter på tynde pinde, så det går lidt langsomt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kører...selvom jeg lige måtte trevle op igen. Men derfor var det også godt, at det var gået hurtigt med at strikke det. Hvis det havde været på tynde pinde, ville jeg nok ikke have kunnet bære det :-)

   Slet
 4. Jeg hepper på dig, Asli. Sejt, at du bare kaster dig ud i det

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Trine. Jeg har lige haft et minor set back. Men jeg tror stadig på det :-)

   Slet
 5. skønt projekt, kan kun holde med dig i at voksen projekter er bedst på store pinde..... siger hende der lige er startet på et voksenprojekt på pind 3,5...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Jeg har også allerede udset mig mit næste voksenprojekt. Det bliver også på pind 3-3,5. Men jeg glæder mig til det :-)

   Slet
 6. Svar
  1. Tak, Gitte Luna. Det blev lige lidt for spændende i dag, hvor jeg besluttede mig for at trevle det op igen. Men det skal nok blive færdigt. Heldigvis går det jo også hurtigt 2. gang man strikker det :-)

   Slet
 7. skønt at kunne blæse afsted på pinde nr 7 ;o)
  god fornøjelse
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Mona Elisabeth. Jeg glæder mig også over, at det går hurtigt på pind 7, når man har haft det trevlet op :-)

   Slet
 8. Super spændende blog. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 9. Den skal nok blive rigtig lækker :)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge