fredag den 25. maj 2012

Tjekket ind

Vi er tjekket ind på DCU Kollund Camping, Frøkenen, Baronen, forældrene og jeg. Vores ankomst vakte (naturligvis) opsigt blandt de øvrige campister. Vi tjekkede ind og returnerede til det fine træk for at køre ind på pladsen og modtage folkets hyldest. I mellemtiden havde Baronen besluttet at benytte lejligheden til endnu engang at demonstrere sin sans for humor. Under stor bevågenhed af indtil flere tilløbende bilentusiaster satte jeg mig stolt ind, drejede nøglen og....stendød Amazon. Ikke engang et lille host. Faderen ud, motorhjelmen op, pille lidt. Stadig ingenting. En af de tilløbende måtte bruge alle kræfter for ikke at overtage projektet. Til alt held fandt faderen selv en løs forbindelse umiddelbart derefter. Lidt nirklen med en ledning og der var liv i køretøjet igen og vi kørte ind. Jeg holdt selvfølgelig hovedet højt og vinkede kækt til de tililende.

I morgen skal vi køre Oldtimerløb mellem Gråsten og Flensborg. Det bliver spændende om Baronen har brugt natten på at udtænke nye practical jokes. Men under alle omstændigheder: Hvis du er i området, så kom forbi og vink. Det bliver med garanti festligt. Alene her på pladsen er der tre andre køretøjer, der deltager i løbet - en Ford A, en granada og en jaguar. Du kan læse mere om løbet her.

17 kommentarer:

 1. Ej hvor cool. Sikken høj stil, for pokker da. Åh har tilbragt mange somre på Kollund Camping og det var dengang alle campisterne havde ens camping suits på, virkelig nice, men håber ikke de ser sådan ud stadigt :-) God camping og godt løb!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt, for det har jeg nemlig også. Måske har vi leget sammen som børn? Mine forældre var fastlæggere på pladsen i næsten 20 år.

   Slet
 2. P.s. Cool detalje med havenisserne, SÅ gennmført.

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiih, hvor er jeg glad for du bemærker dem!! :-D

   Slet
 3. Fantastisk syn!
  Rigtig god pinse-camping-ferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for det :-) Den er allerede megagod!

   Slet
 4. Flot bil og campingvogn. En skam vi ikke når ud til oldtimerløbet i år

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vores første år i år. Men efter dagens oplevelser tør jeg godt sige, at det nok ikke bliver den sidste :-)

   Slet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Rigtig god mini-ferie

  SvarSlet
 6. Hold da fest, en cool campingvogn....den ville klæ' vores Peugeot 404 fra '69. Supercool! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er helt vidunderlig, Lea. Og uden tvivl mit kæreste eje. Skarpt forfulgt af Amazonen, som den i øvrigt også passer mægtig flot sammen med :-)

   Slet
 7. Skøn skøn vogn, god tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du. Det var en dejlig tur :-)

   Slet
 8. Ja vognen ligner jo fuldstændig en som vi kørte rundt med da vores børn var små for godt 30 år siden, har den også en hænge køje soveplads ved indgangsdøren:O) Jeg er ikke så veteranagtig men et dejligt syn er det og så har jeg iøvrigt en meget veteranagtig fætter i Vejen som har de skønneste gamle biler og ikke bare en men rigtig rigtig mange af dem.
  God tur næste gang
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, nej den har ikke en hængekøje. Men det var da ellers en sjov løsning, for der er jo ikke så mange sovepladser i den lille vogn :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge