lørdag den 9. juni 2012

International strikkedag

Eller World Wide Knit in Public Day, som det også hedder, blev skudt i gang i dag. I den anledning tog jeg til Ballerup, hvor Fox og Jane har til huse for at strikke i fuld offentlighed. Det var rigtig hyggeligt og en samling strikkere midt på gågaden i Ballerup kunne nok vække folks opmærksomhed. Der var flere henne og spørge, hvad vi lavede og enkelte skyndte sig hjem efter garn og pinde. Superfedt!


Mit sorbet-projekt skrider langsomt men sikkert fremad.


I et anfald af overmod tog jeg sandaler på. Det var lidt koldt, for solen ville desværre tit gemme sig bag nogle genstridige skyer. Men alt i alt var det en rigtig hyggelig oplevelse.

Hvis du også har lyst til at strikke i fuld offentlighed (i organiserede rammer - jeg ved jo godt, at der er mange, der tager strikketøjet med uden for hjemmet), kan du nå det endnu. For faktisk er navnet på eventet lidt misvisende - det er nemlig ikke kun en dag. Det varer frem til d. 17. juni og du kan læse mere her. På hjemmesiden kan du søge efter events i din by - eller måske endda oprette et helt nyt og spændende strikke-event.

10 kommentarer:

 1. Nå for søren - jamen godt at der kommer fodbold så, så kan strikketøjet blive luftet godt og grundigt ind til d. 17. juni :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha! Det har du fuldstændig ret i :-)

   Slet
 2. Ej, hvor set det hyggeligt ud, vil da lige checke om der er er sted i nærheden af mig, det kan være man må være outsider og medbringe hækletøjet, når man ikke er god til det med at strikke. Ha en super dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror bestemt gerne, man må hækle også :-)

   Slet
 3. Var til arrangementet i Sorø, vi var dog kun 8, men vi hyggede os gjorde vi. Der har de fundet et sted hvor vi kan sidde ude men alligevel under tag og det er jo smart, hvis det nu skulle regne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var smart med halvtaget. Og pyt med, hvor mange man er - bare det er hyggeligt :-)

   Slet
 4. ej hvor fedt. Godt at vi strikkere kan unite!

  SvarSlet
 5. Rigtig skæg idé. Ser dog først nu, at vores lokale islag var igår - håber der kommer flere :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiih! Lidt ærgerligt. Men det kan jo være, der dukker mere op :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge