mandag den 19. november 2012

Sarah Lund-projektet: Update #6

...eller "Hvis Sarah Lund var min kollega".

I dag har vi skudt Den stooooore Sarah Lund-konkurrence i gang på mit arbejde, og jeg er meget spændt. Både på hvem, der vinder, men så sandelig også på, hvem morderen er.

I løbet af den forgange uge har jeg strikket en ekstragevinst under overskriften "Hvis Sarah Lund var min kollega". Den ser sådan her ud:

Forsiden. Jeg tænker, at der skal en kanin-pompom på toppen, men den har jeg altså ikke liget nået at få fat i endnu.

 Bagsiden.

Og et lille closeup.

Jeg fandt en opskrift her, som jeg så har rettet til, så den passede til garnet (Naturuld) og til P4-logoet, selvfølgelig. Det er lidt bredere end stjernemønsterets rapport, nemlig.

På mandag kulminerer det hele, og der bliver trukket lod mellem dem, som har gættet, hvem der myrdede Louise Jelby. Der arbejdes på, at det bliver Sarah Lund herself, der skal trække lod, og hvis hun kommer, så får hun sgu huen som tak. Hihi! Men med eller uden Sarah så har det været en sjov oplevelse at være med til.

28 kommentarer:

 1. Hvor er den genial :-) Det er en lækker ekstragevinst!

  SvarSlet
 2. Rigtig flot hue, og jeg tror den bliver perfekt med en kaninpompom :)

  SvarSlet
 3. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen. Du er simpelthen SÅ sjov Asli. Fniser lidt her bag skærmen. :D

  Nå ja, og så er du også ret sej med garn. ;)

  SvarSlet
 4. Hvis hun kommer så få lige fat i en autograf til Simone - hun er helt vild med Sarah Lund og forbrydelsen, weekenden kan kun få for langsom...
  Kram Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ser, hvad jeg kan gøre ved det :-)

   Slet
 5. Hvor er den sej! Det vil da være fuldstændig blæret, hvis I kan få Sarah Lund til at overrække præmien - lad os håbe hun overlever sidste afsnit.... Håber der kommer billeder fra præmieoverrækkelsen på bloggen.

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis hun kommer, så kommer der billeder. Det er et løfte :-)

   Slet
 6. RESPEKT siger jeg bare!!! Du har så strikket BÅDE hue OG sweater Sarah Lund style + alle de andre nørklerier du OGSÅ spytter ud, ej at forglemme. Her sidder jeg så ret taberagtig, med min sweater der blev påbegyndt da serien kørte 1. gang, og nu lige præcis er ét stjernemønster lang :-( Hvornår lærer jeg, at det med at strikke trøjer BARE ikke er mig. Og så skal der oven i købet 2 som i TO hele lange ærmer i også..... I selverkendelsens tegn, skal jeg også lige spørge dig om en ting. Den der tjekkede blå og orange butterfly, kan man bestille sådan en FÆRDIG hos dig, og i såfald hvad tager du for dem?? Tænker den kunne være en overordentlig fin adventspakke til min mand, som kunne bringe ham ind i det nye år med stil :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan sagtens hækle en butterfly til dig. De koster 150 kr. inkl. æsken. Jeg er dog lidt i tvivl om, om jeg har mere af det orange garn. Men det kan jeg lige finde ud af. Du kan sende mig en mail på aslisorup@gmail.com, så kan vi aftale nærmere :-)

   Slet
 7. Hold da op, hvor er det imponerende! Både en smuk Sarah Lund-sweater OG en hue med P4 strikket ind i mønstret. Mega sejt :) Jeg krydser fingre for, at du får Sarah Lund selv til at trække lod på mandag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det krydser jeg også fingre for! Det kunne være SÅ sjovt! :-)

   Slet
  2. Ja, for pokker! Har du forresten ikke lyst til at deltage i min Give away? Jeg udlodder et indrammet, hjemmelavet broderi :) Er det egentlig alle på din arbejdsplads, der har deltaget i konkurrencen? Det virker nemlig som en rigtig god måde at få et kollega-sammenhold på.

   Slet
 8. Sikke en skøn hue. Er helt vild med P4 mønsteret :-) Jeg har nu strikket med magic loop og jeg skal da lige love for at der blev ærme hurtigt færdigt. Tak fordi du deler :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt - det er jo (også) det, vi har blogs til :-)

   Slet
 9. Ej, hvor cool! Gid du var min kollega. Jeg har faktisk lige strikket en Sara Lund selv - og klippet den op til cardigan. Grænseoverskridende oplevelse, men heldigvis med god resultat:)
  Kh Marianne

  Ps. og forresten har jeg lige hæklet "din" butterfly til min kæreste i fødselsdagsgave. Desværre kun jeg kun finde en nål i str. 3 hvilket resulterede i en KÆMPE stor butterfly, så det er vist en ommer.... Men heldigvis blev han glad for gaven:-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge