søndag den 30. december 2012

Sarah Lund-projektet: Epilog

...eller "Min helt egen Sarah Lund-sweater".

En måned efter Forbrydelsen III sluttede og dermed også strikkeprojektet, som jeg lavede sammen med mit arbejde, er jeg blevet færdig med min egen Sarah Lund sweater. Jeg har rettet lidt i forhold til den første sweater, så denne her er længere, har smallere ærmer og er mere åben i halsen. Jeg er - i al beskedenhed - supertilfreds med resultatet.Det er min anden sweater på tykke pinde i år...planen for næste år må være at få nogle af projekterne på tynde pinde færdige.

11 kommentarer:

 1. Den er altså også vildt lækker Asli ;O)
  Håber at 2013 bliver året hvor jeg får strikket en Sarah Lund til mig selv ;O)
  Godt nytår !!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Gry. God fornøjelse med at strikke din egen :-)

   Slet
 2. uhh kunne man ikke lokke en opskrift ud af dig. jeg er lige blevet færdig med en efter et onion mønster men den er altså ikke helt god, den er ligesom lidt uformelig idet;( Og din ser bare helt rigtig ud:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved, at man kan købe en opskrift her: http://www.stofogsy.dk/Garn/Islandske-sweater/-Ulden-Strik-troeje-ala-Sara-Lund.html Det er godt nok ikke den, jeg har brugt, men den er magen til :-)

   Slet
 3. Det har du da også god grund til at være! Jeg beundrer dit strikketalent (:

  SvarSlet
 4. Misundelse er jo ikke ligefrem en af de fineste egenskaber vi har, men det er lige hvad jeg er, hvor ville jeg ønske at jeg kunne strikke, eller det kan jeg jo godt, bare ikke sådan der.
  Godt nytår
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, skal du have. Og det er ikke så svært igen med denne her trøje...især ikke når man lige lurer systemet i udtagninger på ærmerne :-)

   Slet
 5. Hvor er den fin. Er selv liiige ved at afslutte mit Sarah Lund trøje projekt, men det er på tyndere pinde, så det er bare ikke rigtigt........ Kender du mon det :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge