tirsdag den 8. oktober 2013

Et radio-hækleprojekt

På mit arbejde på P4 København kører de i denne uge et projekt med positive/konstruktive nyheder. De prøver at fralægge sig den journalistiske automatpilot, som kun vælger negative vinklinger på historier. Det er i sig selv spændende (og prisværdigt), synes jeg. Men jeg er så også blevet rodet lidt ind i det, selvom jeg ikke er journalist. De har nemlig bedt Bent Falbert fra Ekstra Bladet om at skrive en positiv klumme på lørdag, og vi har lidt på fornemmelsen, at det kommer til at volde (den kronisk mavesure mand) lidt problemer. Derfor har de bedt mig om at hækle en ja-hat til ham... Jeg vidste godt nok ikke det med Bent Falbert, da jeg sagde ja til projektet, men jeg synes ikke, det gør det mindre morsomt.

Hvorom alting er: Hatten skal gives fredag morgen, så jeg skal have den færdig senest torsdag aften. Det skal nu nok gå, for jeg er faktisk færdig med selve toppen af hatten. Jeg mangler skygge og JA-dekoration....hvis nogen af jer, har en brandgod ide til, hvad JA-dekoration kan være, så byd gerne ind! Indtil videre har jeg været rundt om en masse smileyer, en kæmpestor thumbs-up-hånd og bare JA! med hæklede bogstaver. Jeg tror, jeg ender på det sidste, men måske I har en bedre ide?

Anyways...I kan, som sagt, høre, hvad Bent Falber siger til hatten fredag morgen på P4 København (og hvis man ikke lige bor i den region, så kan det også høres på nettet).


14 kommentarer:

 1. Hvor er den SEJ!
  Jeg stemmer for et simpelt JA! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det ender nok med en variation af det :-)

   Slet
 2. Et kæmpestort flueben og ja-ord i lidt mindre str - bare et forslag ;)

  SvarSlet
 3. Fluebenet er en god idé, synes jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tror også, det kommer med :-)

   Slet
 4. Svar
  1. Jeg tror også, det bliver den enkle løsning :-)

   Slet
 5. afkrydsnings felter, JA og NEJ og stort X i ja

  SvarSlet
 6. Jeg stemmer også bare for ja :-) - nogen ide om hvad tid det kommer fredag - jeg nyder nemlig at høre de positive indslag både frem og tilbage fra arbejde - synes det tema er så godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad tid det kommer fredag morgen...Men jeg kan da lige forhøre mig :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge