søndag den 27. juli 2014

Projekt parcelhus: Vores badeværelse

Omsider kan jeg nu vise vores færdige badeværelse frem. Det er det første helt færdige rum i huset, og det er rigtig fedt at kunne sætte flueben ved det.

Vi har prøvet at holde stilen så enkel som muligt, samtidig med at vi gerne ville ramme et look, som passede til et hus fra 1974. Det er ikke noget stort badeværelse, men fordi vi kommer fra et bak-ind-gå-forlæns-ud-badeværelse i lejligheden, så føles det ikke så lille for os. Men der er altså ikke plads til de vilde indretningsmæssige udsving.

Vi har valgt nogle helt almindelige blanke, hvide fliser i 15 x 15 cm. De er købt i Bauhaus til 60 kroner pr. kvm. På gulvet er der grå mosaik fra Silvan til 199,95 pr. kvm. Møblerne er også fra Silvan, og er i mellemprisklassen med omkring 5000 for de to dele. Til gengæld har vi valgt den dyre løsning i badeværelsestilbehøret, og brusedørene løb også op, fordi de har et specielt mål, som ikke kan fås allevegne.

Først får I lige et før-billede:

Og nu til det sjove - nu ser det sådan her ud:
Brusevæggene, som kan klappes ind i hjørnet, har givet meget mere fornemmelse af plads.

På den ene væg er der et fremspring, fordi der er en udluftningskanal. Vi har udnyttet fremspringet til at sætte spot op, som giver lys over spejlet.

Glashylden var sidste prik over i'et, der lige skulle sættes, inden jeg kunne vise frem.


Der er ret højt til loftet i det lille badeværelse, og det har vi udnyttet til at lave lidt effekt med loftsbelysningen. Fire cafe-lamper fra Bauhaus er hængt op i forskellige højder.

17 kommentarer:

 1. Ih hvor er det altså bare fint - vi går selv og drømmer om paracelhus! Det er et helt perfekt badeværelse - DOG har I gjort en ting HELT galt - toiletpapiret hænger jo den gale vej (og hvis du skal overbevises så se bare her: http://currentconfig.com/2005/02/22/essential-life-lesson-1-over-is-right-under-is-wrong/)!!!! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vist et religionsspørgsmål, det der :-D

   Slet
 2. Det er bare blevet vildt flot!

  SvarSlet
 3. Det er blevet virkelig godt :)

  SvarSlet
 4. Holymelony hvor ser det bare hammergodt ud... Total flot og luksuriøs.... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi synes faktisk også, det er sådan lidt luksus-agtigt. Men det kan også have noget at gøre med, at resten stadig ligner et bombekrater :-D

   Slet
 5. Svar
  1. Ja, ikk? Vi er vilde med det :-)

   Slet
 6. Jeg skal love for jeers hus tager form. Det bliver rigtig godt. Snegle har vi også her - jeg gør hvad jeg kan for at fordrive dem. Kan simpelthen ikke holde dem ud. Men god oplysning med leopardsneglen - den vil jeg lade overleve fremover :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de der dræbersnegle er godt nok noget, en vis herre har skabt i vrede... Men der er ikke andet for end at udrydde dem systematisk.

   Slet
 7. Så fint det hele bliver. Jeg må se det ved selvsyn næste gang vi kommer til Dragør. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er velkommen, Maiken. Men husk, at badeværelset er en lille ø af ordentlighed i et kæmpe hav af ufærdighed :-D

   Slet
 8. Hold op hvor er det stilet! Jeg synes det er rigtig lækkert for det er både flot og funktionelt. Lækkert materialevalg hele vejen igennem.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge