tirsdag den 9. december 2014

Projekt parcelhus part 15

Hvis man ville drille os lidt, ville man sige, at vi nu er ved at være der, hvor andre mennesker begynder, når de køber et nyt hus. Vi er nemlig i gang med at filte og male i stuen. Det er et stort rum og lyset er knapt på denne årstid, så det er ikke alverden, det bliver til i hverdagene, men lidt har også ret. Og hold nu op, hvor det gør en kæmpeforskel, at væggene og vindueskarme og lysninger får samme farve! Vi har valgt, at alle væggene skal være hvide. Det er ikke særlig eventyrlystent, men vi har til gengæld også en orange bjælke, som vi skal tage højde for. Og vi får masser af farve i indretningen, tror jeg. Vi har bl.a. valgt en blå sofa, som jeg glæder mig til, at vi kan sætte på plads. Men der går lige lidt endnu. 

Vi skal nemlig også have slebet gulve, og derfor er arbejdet med væggene også et kapløb med tiden. Sagen er nemlig den, at vi har en container stående i indkørslen, som udløber i starten af januar, og derfor SKAL vægge og gulve være færdige inden da, så vi kan flytte møbler fra containeren og ind i huset. Eller faktisk er der mest byggematerialer i containeren ligenu, så det er lidt spændende, hvor vi skal få plads til de møbler, vi bruger i huset pt., for huset skal jo tømmes helt, når gulvmanden kommer.

Billederne viser også, at vi er gået all in på juletræ. Man kunne hævde, at det ville være praktisk med et lille juletræ i år, men nu har vi altså fået et, der når op til loftet. Og det er så fint midt i vores byggerod. Min farbror har en juletræsplantage ved Varde, og det er direkte importeret derfra. Der Manns kammerat kunne ellers fortælle, at han havde givet 400 kroner for et mindre træ sidste år. Der tabte jyden her både næse og mund! ALDRIG kommer jeg til at give så meget for et juletræ...


Rod, rod, rod og juletræ. Vi har ingen steder at lægge de ting, vi rydder op, så det lader vi være med.

Topstjernen til juletræet og alt mit fine julepynt er M.I.A. i en flyttekasse i soveværelset, som ikke skal have slebet gulv. Så i år er der kun glaskugler og lametta på træet. Og ja, vores ur går forkert...

4 kommentarer:

 1. Det bliver bare så flot ! og I går ikke fejl af de hvide vægge. Tværtimod, så giver det jer frihed til at proppe farver ind i huset :o) Det bliver godt at komme helt på plads med det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver SÅ godt, Mona. Vi kan næsten ikke vente!

   Slet
 2. Sikke et flot juletræstæppe, er det også et du selv har lavet?

  Hilsen Gitte Knudsen, Ølstykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er min mor, der har syet det. Og det er så fint :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge