mandag den 7. marts 2016

Projekt parcelhus: Husbogen

Som I ved, har jeg løbende taget billeder af vores parcelhusprojekt. Det har hele tiden været min plan, at jeg ville lave en fotobog med billederne og forære den til mine forældre og der Mann. Den oprindelige plan var, at de skulle have haft den til fars dag (forrige år....hahaha...åh, hvor naiv og optimistisk kan man være...). Nå, men da vi blev sådan nogenlunde færdige i sommer, besluttede jeg, at den skulle gives til jul. Heldigvis havde jeg arbejdet på bogen on/off i hele processen med at bygge hus, så det var kun finjusteringer, der manglede. Det kan ellers godt være lidt af et projekt at få lavet sådan en bog.

Jeg har også gradvist tilføjet sider efterhånden, som husprojektet greb om sig. Og den færdige bog er knap 100 sider. Jeg havde fulgt nogle af anbefalingerne i denne DIY, bl.a. havde jeg valgt nogle få layouts og lod dem gå igen, så det ikke blev for rodet.


De fleste af opslagene følger skabelonen: Før-billeder / færdigt rum og så procesbilleder. Der er suverænt flest procesbilleder, men det er også de sjoveste at kigge på her bagefter, synes jeg.


Enkelte af billederne har jeg brugt et helt opslag på. Det er stemningsbilleder og en del "hold-fotos", som vi har taget løbende.

Bagerst er der en slags dagbog over projektet. Det meste af det er indlæg her fra bloggen, der er rettet lidt til.

Der er et hav af hjemmesider, hvor man kan bestille fotobøger. Jeg har valgt en, jeg tidligere har brugt. Men selvom jeg er godt tilfreds med kvaliteten af bogen, så levede de ikke op til mine forventninger vedrørende levering. Derfor har jeg valgt ikke at linke til dem i dette indlæg. Og jeg kommer også til at bruge en anden hjemmeside næste gang, jeg skal lave en bog.

9 kommentarer:

 1. Fantastisk ide. Du er genial, jeg beundrer dig og din måde at angribe tingene på.
  Blev de ikke glade for bogen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow! Sikken en kæmpekompliment. Tusind tak! Jo, de blev rigtig glade :-)

   Slet
 2. Hvilken fantastisk ide - den må i den grad være et hit for modtagerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de blev rigtig glade for den :-)

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, Rannvá. Jeg er blevet rigtig glad for at lave bøger med tema. Jeg tror også, jeg skal lave en til pigen til hendes 1-års fødselsdag. Måske som pegebog. Det må jeg lige undersøge.

   Slet
 4. Fantastisk idé, vi har mistet alle vores ombygningsbilleder :(

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge