Jeg har lovet at bringe opskriften på jordbærsalat, så den kommer herunder. Vi fik den i lørdags hos Julia til tapas, men den er også helt genial til rødt kød med sauce og kartofler.
Babyleaves salat (Ikke ren rucola)
Jordbær, der skæres i tynde skiver lodret.
Dressing:
1 spsk. hvide birkes
2 spsk. sesam
1/3 kop sukker
½ kop olivenolie
1/4 kop balsamico
1/4 tsk. soja
1/4 tsk. paprika
Topping:
1 god spsk. hakkede ristede mandler
Læg salaten nederst i et lavt fad.
Læg de skiveskårne jordbær ovenpå.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen i et gammelt syltetøjsglas og hæl det over salaten. Der skal ikke røres rundt i fadet - dressingen fordeler sig, når man tager af fadet.
Drys de ristede mandler ovenpå.
Velbekomme!
P.s. Jeg har fået opskriften af en kollega, der har fået den af en veninde. Men hvis nogen kender den oprindelige kilde, så skriv det gerne i en kommentar, så sætter jeg det selvfølgelig ind i indlægget.
fredag den 4. november 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Topscorere den seneste uge
-
Søndagen er bl.a. gået med at lave denne lille rangle: Det er overhovedet ikke min ide - jeg har set dem flere steder. Men jeg måtte lig...
-
Jeg har hæklet en butterfly til en ven, der skal giftes på lørdag. Han har selv bestilt den og valgt farverne og bestemt, at den skulle være...
-
Sådan hækler du en colaflaske til legekøkkenet: Du skal bruge: - Brunt og rødt garn. Jeg har brugt akrylgarn til hæklenål str. 3. Du ka...
Uh, hvor ser det lækkert ud, Asli! :-)
SvarSletKH
Birthe
Tak for sidst og tak for lækker salat :)
SvarSletDet var SÅ lækkert. Tak for opskriften:)
SvarSletDen smagte SÅ godt!
SvarSletHej Birthe
SvarSletDu kan tro, det er lækkert! Og selvom det ikke just er sæson, lykkedes det faktisk at finde danske jordbær. Vildt, ikk? :-)
Selv tak, Katrine :-)
Det var så lidt, Malene :-)
Jeps, Anne. Den er god :-)