mandag den 6. februar 2012

Charmen ved februar

Alle tider på året har sine charmer. Og for mig er det ikke svært at få øje på charmen ved den nuværende. Jeg giver et hint: Det er ikke sne og 200 minusgrader.

Mmmm...fastelavnsboller (min mors hjemmebagte) og dejlig varm the!!

16 kommentarer:

  1. Uhm, du har helt ret. Det bedste ved februar er da fastelavnsboller i alle afskygninger og udklædte børn...

    SvarSlet
    Svar
    1. Udklædte børn er også godt! Men fastelavnsboller er favoritten :-)

      Slet
  2. Fastalavnsboller er min store passion, og jeg ville ønsker at jeg kunne spise dem året rundt. Jeg er dog meget til dem man købet hos bageren. Og jeg elsker alle afskygninger - med svesker, med hindbærmarmelade, med creme, og med hindbærcreme og jeg kunne blive ved.

    SvarSlet
    Svar
    1. Slurp! Jeg elsker også dem fra bageren :-P

      Slet
  3. Snyd ikke dig selv for den lyserøde fastelavns bolle fra lagkagehuset, jeg er afhængig!!!! Shit, jeg bliver federe end jeg gjorde i december!

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh ja! Den vil jeg prøve. Det lyder som om, det kun kan være godt :-)

      Slet
  4. Mums :))Den ser virkelig lækker ud!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var den sørme også :-)

      Slet
  5. De hører sig til. Og jo flere, jo bedre ;)

    SvarSlet
  6. AAiii hvor sidder jeg lige og bliver lækkersulten på et rigtigt dårligt tidspunkt hvor alt er lukket og man egentligt burde gå i seng!

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, ja kl. 2 er måske lige sent nok at gå i gang med bageriet. Men man kan jo blive desperat nok til at det er nødvendigt :-)

      Slet
  7. Hold nu op hvor er jeg misundelig!

    SvarSlet
    Svar
    1. Med rette, Signe! Jeg må bage nogle flere til os :-)

      Slet

Topscorere den seneste uge