torsdag den 21. juni 2012

Sorbet-status

Det er altså lidt et langtidsprojekt, det der Sorbet, meeeen det går da fremad. I skrivende stund har jeg strikket 29 cm.

Jeg er rigtig glad for beslutningen om at strikke striber - tynde striber er ret motiverende, fordi det føles som om, man ret hurtigt kommer derudaf. Det hjælper selvfølgelig også, at jeg kun skal strikke ret. Så håber jeg bare, at det også kommer til at fungere, når jeg skal til at klippe i det - gulp!


Foreløbig er jeg stadig i gang med de første 100 gram af hver farve, så jeg tror, jeg har rigeligt garn. Men så er der jo heldigvis bare til mere lækker strik i sorbet-farver.

16 kommentarer:

 1. Skønne farver, det ser rigtig godt ud! :D

  SvarSlet
 2. Keep up the good work! Den ser allerede fantastisk dejlig ud :-p

  KH

  SvarSlet
 3. Den bliver rigtig flot - hvorfor skal der klippes i den? Det har jeg vist ikke fået med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal blive en cardigan og jeg strikker den rundt. Så når jeg har strikket for- og bagstykke, syer jeg to zigzagrækker og klipper ind imellem dem, så den bliver åben foran. Og så samler jeg masker op og strikker rib midt for. Ærmerne bliver lavet på samme måde. Det er ret nervepirrende!

   Slet
 4. Den bliver så fin, så fin! Jeg kan godt forstå, du gruer for at klippe i den...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror nu nok, at det skal gå. Men det er da ret spændende :-)

   Slet
 5. Hep, hep, hep - jeg hepper alt det jeg kan. Syntes virkelig du er nået langt, og det kan virkelig godt betale sig at strikke på pind 2,5. Det bliver så fint, tæt og jævnt! Jeg har aldrig prøvet at klippe strik op, så jeg misunder dig virkelig ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er slet ikke så tosset med pind 2½. I dag fik jeg strikket næsten fire striber mere. Hurra :-D

   Slet
 6. Imponerende, den blir da vildt lækker og der er bare noget fint og sirligt over de små masker, vild med Striberne. Cool det der med klipningen turde jeg ikke. Super sejt arbejde og forsat held og lykke med den!

  SvarSlet
 7. Jeg er fuldstændig enig med dig mht det motiverende i at strikke striber :)
  Og detmernskønne farver du har valgt
  Hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Og i går strikkede jeg næsten fire striber mere. Fedt, mand! Det har måske slet ikke så lange udsigter at blive færdig...hmm...lad os nu se :-)

   Slet
 8. Hvor er det bare nogle smukke farver! Jeg er stået lidt af på din forklaring af opklipningen, men billededokumenterer du ikke når du lige om lidt er så langt? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå. Det blev også lidt rodet. Jeg skal prøve at lave billeddokumentation af den farefulde mission, når jeg kommer til det :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge