lørdag den 13. oktober 2012

Sweatshirt

Efterhånden går mine kreative udfoldelser næsten udelukkende ud på garn. Men jeg får da også syet lidt engang imellem - og senest har jeg faktisk fået opdateret efterårsgarderoben med et par ting af stof, jeg allerede havde på lager. Optur!

Det grå stof er fra Stof og Stil. Det sorte er almindeligt isoli - jeg kan ikke huske, hvor jeg har det fra.

Sweatshirten går lidt ned bagpå. Jeg er blevet ret vild med det snit - og så er det ret hurtigt at sy, hvilket jeg er stor fan af.

Ja, altså jeg bliver jo nok ikke modeblogger anytime soon, men jeg tænkter, at I nok fik mere ud af at se tøjet på, end hvis det hang på en bøjle. Og så kommer der altså minimum to indlæg mere med hjemmesyet tøj.

14 kommentarer:

 1. Du kan da sagtens blive modeblogger:) så fin! Og smukke omgivelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Arh? Man skal nok have det lidt bedre med at posere...Jeg føler mig superfjollet :-D

   Slet
 2. Ej det ligner en trøje der burde være min!!! Hvilket mønster har du brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har selv lavet det med udgangspunkt i en strikket trøje, jeg har. Og så har jeg ændret lidt i det. Men jeg kan da tegne det af til dig - hvis størrelsen passer. Det kan vi lige finde ud af :-)

   Slet
 3. Det er bare så fedt når man får kreeret noget til sig selv. Har selv holdt en alt for lang sy pause og er nu kommet i gang igen - og jeg kan næsten ikke få armene ned at begejstring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig superfedt! Jeg har - som nævnt - også helt optur over det. Særligt fordi budgettet ikke lige rækker til at købe nyt tøj for tiden :-)

   Slet
 4. Den ser rigtig hip ud. Og dejlig blød. Godt at du fik lavet lidt til dig selv. Sagde hende her... ,-) Burde også få lavet lidt til mig selv. Det er jo ikke stof, som mangler... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Nej. Jeg går heller ikke ned på stof lige foreløbigt. På den måde er det ret fedt endelig at få syet noget af det :-)

   Slet
 5. Tak skal du have - den er superbehagelig :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er du altså bare rigtig fin Asli:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak, Ninna :-) Det er lidt grænseoverskridende at folde sig ud i fuld figur, synes jeg.

   Slet
 7. Den er bare super fin! Sådan en kunne jeg rigtig godt tænke mig. Kunne jeg lokke dig til at sende mig dit mønster? Vil meget gerne bytte med noget :)

  kh mimi

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge