lørdag den 19. marts 2011

Blogtræf i Helsinge

I formiddags tog jeg toget til Nordsjælland (og må jeg i den forbindelse lige kort udtrykke min undren over, at det tager ligeså lang tid at komme til Helsinge, som det gør at komme Odense). Nå, men togturen gik egentlig ganske gelinde. Jeg hæklede lidt undervejs og nød landskabet. Destinationen var et blogtræf arrangeret af Marie og Tamra. Her kan du se nogle billeder fra en vanvittigt hyggelig dag:


Mmm...cupcakes...(jeg spiste to). Marie havde bagt dem.

 
Camilla broderede blandt andet en fin ugle på en t-shirt.


Der blev flittigt klippet og syet sekskanter til patchwork. Her er det Maries hænder i baggrunden. Jeg har aldrig prøvet håndsyet patchwork, men Tamra var så sød at forære mig noget patchwork-pap, så jeg kan forsøge mig. Og hun tilføjede frejdigt: "Vi glæder os til at se det på bloggen!" Gulp! Så er det bare med at komme i gang...


Pernille havde en hel bunke skønne aber og vidunderlige patchworktæpper med. Jeg beundrer den måde, hun får brugt rub og stub af sine stoffer.


Helene var blandt andet i gang med at flette et penalhus af slikposer.


Anne Dorte havde et smukt patchworktæppe i blå farver med. Det gav mig lyst til straks at klippe sekskanter af alt mit stof.

Tusind tak for en deeeeejlig dag! Det var som altid inspirerende, lærerigt og fornøjeligt at møde andre beboere i blogland.

6 kommentarer:

 1. Hørtes virkelig ut som en flott dag. Og så ut som en flott dag, særlig muffinsherlighetene så snadder ut. :)

  SvarSlet
 2. Det er jo helt fantastisk hvad der bliver kreeret af flotte sager - tænk alle har gang i hvert deres og det er fine sager kan jeg se!

  SvarSlet
 3. fine billeder! og hyggeligt at møde dig igår :)
  må jeg godt låne dine billeder til min blog ? (vil self. skrive det er dig der har taget dem).

  SvarSlet
 4. Hej AbluMoo
  Det var rigtig dejligt - og jeg lover dig, at muffins'ne var gode! :-P

  Hej Mille
  Jeg fik også lyst til at gå i gang med både patchworksyning og slikpapirsfletning med det samme. Og så er det bare rigtig hyggeligt at sidde sammen med andre og være kreativ, selvom man sidder med hvert sit.

  Hej Marie
  Tusind tak for sidst og i lige måde :-) Selvfølgelig må du låne billederne!

  SvarSlet
 5. Selv tak! Det var super hyggeligt :o) Super fine billeder også! Kh Helene

  SvarSlet
 6. Hej Helene
  Tak for sidst :-D

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge