tirsdag den 1. marts 2011

Stemningsbilleder fra Hækleskolen #1

I går havde jeg besøg af Birgitte, Karina, Mille og Nadia til den første hækleskole. Det var noget så hyggeligt. Megalækre italienske makroner, som Karina have medbragt.


Snakken gik fra første sekund - kun afløst af enkelte perioder med dyb koncentration. Så dyb var koncentrationen om maskerne faktisk indimellem, at det lykkedes en enkelt gæst at få hæklet inventaret ind i sit hækleprojekt. Men herregud - har vi ikke alle prøvet det...Lavendel med sødt kort fra Birgitte. Læg mærke til at snoren er luftmasker - så godt tænkt!


Chokolade fra Mille. Namnam.

Jeg kan kun opfordre jer til at tjekke de skønne kvinders blogge ud. Hos Birgitte kan du f.eks. læse om en nyligt overstået tur til Island. Hos Mille kan du bl.a. se, hvor langt hun nåede i aftes - hun er snart klar med masser af hæklet legemad. Hos Nadia kommer der snart en spændende giveaway - stay tuned. Hos Karina bliver der syet med lang tråd - og formodentlig også snart hæklet løs.

I aften kommer der et nyt hæklehold. Juhuu!

12 kommentarer:

 1. Ej, sikke en god ide og det ser jo super hyggeligt ud. Jeg kunne godt tænke mig at være med i sådan et fællesskab, men det er jo lidt lang ;-)

  De makroner ser godt nok LÆKRE ud, må ind og lure om der ligger en opskrift....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hej Birthe
  Jamen det var så hyggeligt, og hyggen fortsætter i aften og på torsdag. Yay! Men ja, der er jo nok lidt langt for dig, desværre...
  Det er vist købte kager, så du finder nok ikke en opskrift hos Karina, men jeg lover dig for, at det er de lækreste købekager, jeg til dato har smagt. Bare ærgerligt, at de er købt i Hørsholm. Eller også er det heldigt - hvis bageren havde ligget lige om hjørnet, kunne jeg nemt blive forfalden.

  SvarSlet
 3. Ja, det var rigtig hyggeligt! Men hvor gik tiden bare alt for hurtig. Nåede lige præcis toget - også på Hovedbanen, så ingen ventetid.
  Mange tak for hjælpen - jeg sad i toget og kiggede i hæklebogen og så på masker og tænkte - "Hey! Sådan nogle kan JEG hækle nu!" - Og nu ser det ikke længere så kompliceret ud.
  T a k!
  Kh B

  SvarSlet
 4. Hej Birgitte
  Hvor dejligt! Jeg er kun glad for at kunne hjælpe lidt :-)

  SvarSlet
 5. Ok - lige et lille hvad-betyder-dét?-host; i den dér Pol. Hæklebog er der en opskift på et sjal hæklet af 44 små blomster, som til sidst skal sættes sammen - i bogen står, at de skal NÆSTES sammen... Say what??
  Tænker at når maskerne snart sidder lidt bedre i fingrene, kunne det være et ok projekt??

  SvarSlet
 6. Hej Birgitte
  Det lyder som et rigtig fint projekt.
  Mht. hvad "at næste" betyder, er jeg faktisk ikke helt sikker, men ud fra, hvad jeg kan se i bogen, ville jeg mene, at du skal sy dem sammen med sting på tværs af samlingen mellem to blomster og ikke ret-mod-ret, som man ellers ville montere dele af en trøje e.l. Jeg håber, at det var en hjælp :-)

  SvarSlet
 7. Det ser bare tophyggeligt ud. Slet ikke misundelig, nej, overhovedet ikke, nej...

  SvarSlet
 8. Hej Anne
  Det VAR bare hyggeligt! Som jeg også tidligere har skrevet, har jeg jo overvejelser om noget fælleshækling i løbet af foråret. Det kunne da også være superhyggeligt :-D

  SvarSlet
 9. lyder bare hyggeligt ....øv ville også meget gerne være en del af det ...

  SvarSlet
 10. Ihh, det var nemlig helt super... Både Metroen og folk i 350S fik set at jeg bare ikke kunne lade være med at hækle i morges... Fik da lige nået et par rundter på mit net.. Tænk at jeg nu kan læse bare lidt af en opskrift - TARK for det Asli...

  SvarSlet
 11. Hej Rebekka
  Måske du kan være en del af det, hvis jeg holder en anden runde på et tidspunkt. Det virker som om, der er stemning for det :-)

  Hej Nadia
  Alletiders at du er kommet med i "Vi-hækler-til-arbejde-klubben". Glæder mig til at følge hækleriernes udvikling hos dig :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge