mandag den 6. juni 2011

Styr på tiden

I dag købte jeg det her ur til mit krea-rum hos Søstrene Grene:Jeg ønsker mig ellers et, der er meget dyrere, men indtil videre er det her også fint.

I dag lavede jeg mig også en ny halskæde af et gammel lommeur, jeg engang har købt i Legoland (af alle steder) og en lædersnøre:Jeg ønsker mig ellers et, der er meget dyrere, men mens jeg venter på at få råd til det, så må det her være godt nok.

6 kommentarer:

 1. Hej Asli..

  Hvor er det dog et skønt ur, så fint.
  Først vil jeg rose dit hjem og dit kreative krea rum, det er for fedt, så cool og virkelig inspirende. Jeg er vild med dit hjem.

  Jeg er forholdsvis ny i blog verden, men du var en jeg hurtig blev fast læser af og det har jeg ikke fortrudt. Jeg nyder at følge dine indslag og du giver mange smil på læben hver dag. Bliv ved med det.

  God aften
  Kira

  SvarSlet
 2. Hej Kira
  Først og fremmest velkommen til og tusind tak for din søde besked. Den gjorde mig virkelig glad :-) Jeg er også bare så glad for at have fundet frem til blogland. Det er bare så fedt at få sit daglige fix kreativitet uanset om man selv er i gang eller det er gennem jer andre.
  Jeg prøvede at tilmelde mig som fast læser hos dig, men blogger gør knuder (igen). Jeg forsøger igen i morgen :-)

  SvarSlet
 3. ej hvor er det lækkert det ur! jeg må vidst snart i ikea igen ;)
  LÆKKERT hjem du har forresten :)

  SvarSlet
 4. Hej Marie
  Det er Søstrene Grene, uret er købt i - bare så du ikke går forgæves i Ikea. Men man ville nok alligevel få slæbt noget med hjem, hvis man tog i Ikea. Jeg køber i hvert fald altid mere end planlagt :-)
  Og tak - i lige måde med hjemmet. Jeg har også set dit hos Joan. Rigtig skønt!

  SvarSlet
 5. hov hvor kom ikea fra, loL!!
  jeg havde jo set du havde skrevet søstrene grene ;)

  SvarSlet
 6. Hej Asli.
  Jeg er FULDSTÆNDIG kommet fra at svare dig....men for pokker, så var det lige dig der spugte til mit ur i Stof2000. En anden gang så LOVER du altså at give dig til kende!!!!!!!!!!!!!!Tænk at du kunne kende mig:-) Men jeg kender det faktisk virkelig godt selv....så blir man lige genert - ihhh.
  Jeg er rigtig glad for mit ur, jeg fik det en gang af min mand i førdselsdagsgave. Han havde udelukkende råd til det fordi én af vores venner arbejder hos georg jensen og han var heldig at få en meget god rabat, for shit det er et dyrt ur!! Håber du får det om halsen en dag, det er et helt genialt smykke....selv om jeg ikke kan finde ud af at se hvad klokken er på det, men hvad? Det er røv pænt!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge