tirsdag den 28. juni 2011

Hurtig fødselsdagsgave

Jeg er formentlig ikke den eneste, der har stået i det dilemma: At skulle til fødselsdag - man skal have en gave med - men det skal ikke være en helt vildt stor gave. Man tænker, at hun nok i forvejen får tonsvis af blomster - og vin er heller ikke en god ide, for hun ved faktisk, hvordan god vin smager...og det er ikke lige det budgettet lægger op til heller. Man kan ikke rigtig få noget lækkert for de penge, man har tænkt sig at spendere. What to do? Man forsøger sig med en hjemmelavet gave, selvom det også altid er lidt nervepirrende at give hjemmelavede gaver. Altså der er nogle af mine veninder, som jeg roligt giver hjemmelavede gaver til, og så er der andre, hvor man ikke er helt sikker på, hvad de vil synes.

Samtidig havde jeg ikke alverden af tid, men dog tid nok til at prøve en ide, jeg har haft i hovedet et stykke tid:En flettet nøglesnor/halskæde med det, der viser sig at være en ring til badeforhæng (meget apropos Louises udfordring tidligere). Jeg har set nogle nøglesnore med den samme ring - bare uden kuglerne - i en smart butik i Istedgade og jeg synes faconen på ringen er sød og anderledes. 

Det tog lige et par forsøg at få afslutningen på fletningerne pæn. Først syede jeg det. Det så ud ad h...... til. Så fandt jeg et par nitter på 'lageret', og det fungerer fint synes jeg. I det hele taget er jeg ret tilfreds med resultatet, og jeg vil snarest lave en til mig selv også.

P.S. Vedrørende min giveaway: WOW HVOR FEDT! at så mange allerede vil være med. Totalt vildt! Der var én der spurgte, om man fik lov at vælge frit mellem de fem skaldepander på billedet. Jeps!

4 kommentarer:

 1. Uh, jeg har lige skrevet om, at jeg mangler ønsker til min fødselsdag. Denne var da oplagt. Jeg kan rigtig godt lide farverne. Så fin:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 2. Fuck, den er fin! Det er sgu godt spottet. Og ja, egentlig så er det jo med at lege med alle "gardinringe" der findes - the sky is the limit!

  SvarSlet
 3. Hej Puk
  Jeg opfatter dig som virkelig stilsikker, så det er jeg vildt glad for, at du siger. Tak skal du have :-)

  Hej Louise
  Tusind tak! Og nej! Der er virkelig ingen grænser. Da du først lavede udfordringen tænkte jeg: Hvor mange muligheder kan der lige være? Så det har været SÅ fedt at se alle de kreative forslag :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge