søndag den 24. juli 2011

Lindy hop kostume

Bedsteveninden er bidt af en gal lindyhopper (klik her, hvis du ikke ved, hvad lindyhop er) og har i den forgangne uge været i Herräng i Sverige, hvor der hvert år mødes lindyhoppere fra hele verden og danser døgnet hele sommeren. Hver uge afsluttes af en tema-fest. Således bad veninden mig om hjælp med et kostume til temaet "Alice i Eventyrland". Hun har selv udtænkt de store træk og så har jeg bidraget med, hvordan det kunne udføres.

Det kom til at se sådan her ud:


Vi har taget udgangspunkt i et rødt tylskørt, hun havde i forvejen. Nederdelen er lavet ud fra tylskørtets facon, som jeg løseligt har tegnet af på mønsterpapir og så er der bred elastik i taljen.

Her er lidt flere detaljer:



Toppen er bare to firkantede stykker stof, der er syet sammen på skuldrene og i siden. Rødt og hvidt stof for at ligne et spillekort mest muligt.


Når man lindyhopper, er det vigtigt, at der kan komme lidt sus i skørterne...


...tjek!

7 kommentarer:

  1. Fin kjole... Efter at tjekket lidt mere op på det der Lindy hop får man da næsten lyst til at danse...;)

    SvarSlet
  2. Årh, hvor er det bare fint!! I er da et godt designteam, dig og veninden!! :-)
    Ha' en fantastisk dag, skønne Asli!
    Kram fra Jane

    SvarSlet
  3. Den meget taknemmelige bedsteveninde kan oplyse, at outfittet var et stort hit i Sverige. Jeg fik så mange komplimenter, fordi jeg havde syet selv, men måtte så fortælle, at jeg havde bedre venner end syevner.
    Og Maja: Du skulle tage at give det en chance. Man bliver toplykkelig. Jeg har været afhængig i snart tre år. Se evt. www.swingdans.dk, hvis du hører til i København.

    SvarSlet
  4. Hej Kirsten
    Lige præcis :-)

    Tak Gaia
    Veninden var også glad for det. Og det er jo hovedsagen.

    Hej Maja
    Tak for det. Og som du kan se i Signes kommentar er lindy hop eftersigende stærkt vanedannende og meget sjovt. Og det virker som nogle søde mennesker også :-)

    Hej Jane
    Ja, det gik op i en højere enhed. Også en dejlig dag til dig, Jane :-)

    Hej Signe
    Er glad for at kunne bidrage til din street cred i Herräng :-)

    SvarSlet
  5. Jeg leder med lys og lygte - og meget kort tidsfrist - efter et mønster eller en vejledning til sådan et fint tylskørt. Har du mon sådan noget? :)...Håber det er ok jeg skriver som anonym, jeg har ikke lige nogle af de nævnte konti. Men min mail er annepande23(at)gmail.com
    (at)= @

    SvarSlet

Topscorere den seneste uge