mandag den 1. august 2011

365 dage og en vinder

I dag er det et år siden, jeg skrev mit første prøvende indlæg på min lille blog. Det har været den vildeste rejse. Både ud i det forunderlige og uendelige land, som Blogland er, med alle de fantastiske, skønne og kreative væsner det indeholder. Men også en rejse i min egen kreativitet, som har været meget spændende og udfordrende.

Jeg vil gerne sige TAK. Fordi der er så mange, der har lyst til at læse med og kommentere. Fordi der er så mange, der dagligt inspirerer mig på deres egne blogs. Og også tak til min kæreste, som er evigt tålmodig, når jeg fortaber mig i Bloglands kringelkroge eller når jeg liiiige skal hækle et eller andet færdigt, så jeg kan vise det frem herinde. Ja - jeg er afhængig, jeg indrømmer det gerne.

Giveawayen for at fejre det første år er slut og jeg har trukket en vinder. 135 deltagere. Det er helt vildt overvældende og dejligt. Tusind tak til jer alle.


135 sedler. Poten ned, røre rundt...


...en enkelt blev fisket op. Tillykke til Maria med bloggen Dankebaar. Skal det stadig være Spejderman, Maria? Send mig en mail på aslisorup@gmail.com med svar og din adresse, så sender jeg en skaldepande på rejse hjem til dig.

6 kommentarer:

 1. Tillykke med Skaldepanden Maria. :)

  SvarSlet
 2. Neeej, hvor FEDT!! Hvor er jeg heldig! Ja tak, vil gerne ha Spejderman - jeg gør straks klar til hans ankomst. Hurraaaa. Sender min adresse til din mail med det samme.

  Kh Maria

  SvarSlet
 3. Åh tillykke til den superheldige vinder.

  SvarSlet
 4. Supergodt sportsmanship, de damer ;-)

  Og Maria, jeg har sendt dig et svar på mail. Skaldepanden kommer til dig ASAP :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge