torsdag den 11. august 2011

Patchwork-status

I min sommerferie kastede jeg mig for første gang ud i patchwork. Jeg er allerede grebet af det - eneste minus er, at det er svært at have med 'on the go'. Men det var fint at sidde med i campingvognen. Jeg nåede at sy næsten 30 blomster til mit tæppe under ferien (tak til møgvejret), og efter jeg er kommet hjem, er jeg så småt begyndt at sy det sammen. Der skal helt sikkert syes flere blomster undervejs, men jeg ville gerne se, hvordan det ville komme til at se ud.

Her kan du se, hvordan det ser ud ligenu:Jeg ved ikke, hvor stort det bliver. Det kommer lidt an på, hvor langt de hvide stykker stof, som jeg har syet blomsterne sammen med, rækker. Men pt. er det ca. 1½ meter i bredden og så tre rækker i længden...der er lang vej endnu, men jeg synes stadig det er hyggeligt.

9 kommentarer:

 1. Hold da op. Sikke et begynderprojekt! Synes det er rigtig fint med det hvide imellem blomsterne, så tæppet bliver lyst og sommerligt. :)

  SvarSlet
 2. ja, det er da vildt så langt du allerede er kommet!

  SvarSlet
 3. Det er rigtig hyggeligt og flot ser det ud til at blive.

  SvarSlet
 4. Virkelig flot, specielt sjarmerende med stofferne med korssting - har syet et stort sengetæppe engang, jeg delte det op i felter, som var gode at havde med i tasken og kunne så sy f. eks. i ventetiden hos tandlæge o. lign., og syede så sammen hjemme til sidst

  SvarSlet
 5. wauw et tæppe! Det er bare helt vildt flot og super unikt

  SvarSlet
 6. Hej Maiken
  Måske vil det vise sig at være for ambitiøst. Nu må vi se, hvor langt jeg når. Måske bliver det færdigt til næste sommer :-)

  Hej Anne
  Pyha, det er jeg glad for du siger :-D

  Hej Sysler
  Tak skal du have :-)

  Hej Majken
  Det kunne jeg også forestille mig med mindre blomster, men eftersom det er mit første projekt, valgte jeg nogle rimelig store sekskanter, så jeg ikke skulle gå kold i at sy alt for mange. Og blomsterne er lidt for store at have i en lille taske uden de bøjer, tror jeg.
  Mit næste projekt - yes, der kommer flere, det er jeg sikker på - bliver med mindre felter :-D

  Hej Sund mor
  Tak skal du have :-)

  SvarSlet
 7. super fine sager :-) god arbejdslyst!

  SvarSlet
 8. Ej hvor bliver det bare fint! Godt gået!

  SvarSlet
 9. ih jeg elsker sekskanter :)
  Jeg har en lille mappe ( som en rejsepung eller et stort penalhus)så er det nemt at have med i tasken :) plus jeg piller pappet ud undervejs så der kun er pap i den yderste kant ;)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge