mandag den 15. august 2011

Ingeborg

I lørdags var mine forældre og jeg til Danmarks bedste loppemarked. Det siger jeg uden at tøve. Det er Gråsten Gardens årligt tilbagevendende loppemarked, som er den slags loppemarked, hvor vi ALTID har trailer med. Og nej, vi har ikke plads til mere gammelt skrammel. Men jo, vi ender altid med at købe mere og så kan vi ligeså godt bare have traileren med.

I år fik vi dog ikke fyldt traileren, men gode kup blev gjort trods alt. En oldschool Nilfisk støvsuger, som jeg skal bruge til juletræsfod (jeg så det på flere blogs sidste år og jeg har tænkt mig skamløst at kopiere, fordi det ser fedt ud) - 40 kr. kostede den. En kontorstol, som skal have nyt betræk - 40 kr. En stak retro-strikkebøger - 20 kr. - nu VIL jeg lære det. Og nogle andre småting, bl.a. denne fine lille platte:Det er hjuldampfærgen 'Ingeborg', der er på. Jeg ved ikke helt, hvorfor Ingeborg er havnet på en platte, men jeg kunne ikke stå for den.

På lørdag d. 20. august, er der restemarked fra 10-13 på Ulsnæs 42 i Gråsten. Jeg ved ikke, hvor meget der er at komme efter på lørdag, men ellers kan du holde øje med Gråsten Gardens hjemmeside for næste års loppedato.

9 kommentarer:

 1. Det er en rigtig god idé med den støvsuger som juletræsfod. Men hvordan får du træet til at stå stabilt, og holder den på vandet?

  SvarSlet
 2. Jeg giver dig helt ret har også været til gardens loppemarked sidste år - super loppemarked. Sønderborg gardens i kær er nu heller ikke at kimse af. Tog dog vores eget lokale i Rødekro her i weekenden. Har lige blogger om mit køb

  SvarSlet
 3. glæder mig til jul til at se din juletræsfod :)

  SvarSlet
 4. Ej hvor fedt. Det er jo lige i nærheden af mig:) Der må jeg ned næste år.

  SvarSlet
 5. Hej Julia
  Jeg regner med, at skaffe et juletræ i en potte. Og selve støvsugeren kan sagtens holde vand i bunden. Der er kun hul i siden, hvor slangen går ind i, men der kommer vandet jo aldrig op.

  Hej Lise
  Tak for tippet om Sønderborg Gardens. Det må jeg lige holde mig orienteret om. Fine stole, du har fået købt :-)

  Hej Marie
  Ja, det er jo godt at være i god tid, ikke :-D

  Hej Malene
  Det må du. Der er altid gode kup at gøre :-)

  Tak, Malene :-D

  SvarSlet
 6. Hej Asli.

  Du lærer mig at hækle og jeg lærer dig at strikke?

  Deal? Kh Rikke

  SvarSlet
 7. Fed idé med støvsugeren...:)
  OG så var det da denne weekend vi skulle ha' været hos svigerne - vidste slet ikke der var så gode steder;)
  KH Anne

  SvarSlet
 8. Hej Rikke
  Det lyder som en sweet deal! Du kan bare sige tid og sted :-)

  Hej Anne
  Som sagt er den tyvstjålet, men ja, jeg sys, det ser fedt ud. Ærgerligt at I endda havde mulighed for at overnatte i nærheden af markedet - men så ved du det til næste år :-)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge