lørdag den 17. september 2011

Lidt royal har man da lov at være

Ligeså meget jeg holder af nyt porcelænsdesign (jeg har en betragtelig samling vaser, der beviser det), ligeså fantastisk synes jeg, det klassiske porcelæn fra Royal Copenhagen er. Det er smukt og tidløst og kan for de fleste stels vedkommende kombineres på kryds og tværs. Jeg har dele fra Mussel Mega, Elements, Function og så har jeg en del Bing og Grøndahl Morsdagsplatter, som jeg bruger som frokosttallerkerner. Jeg kommer helt sikkert også til at ønske mig de nye Elements dele i Musselblå.

Derudover er jeg begyndt at samle på dyrefigurerne i Royal Whites serien. Det er de klassiske kongelige figurer, som vi kender dem fra Bedstes hjem, men uden bemaling. De er meget smukke, synes jeg, fordi porcelænsdetaljerne virkelig træder frem.Uheldigvis er serien allerede udgået. Megatræls! Derfor forsøger jeg mig lige med en søgning:

Hvis du ligger inde med en af de hvide figurer, som du gerne vil sælge, så send mig en mail på aslisorup@gmail.com. Jeg har de figurer, du ser på billederne (og så ved jeg fra meget pålidelig kilde, at jeg får den store hjort til jul). Så jeg er interesseret i alle de andre dyrefigurer - inklusiv den lyserøde puddel, som jeg MEGET gerne vil have fingrene i.
Og så søger jeg i øvrigt også serveringsskålene til Hvid Elements i alle tre størrelser.
Jeg hører også gerne fra dig, hvis du kender til en butik, der stadig har figurerne eller skålene.

6 kommentarer:

 1. Ja, hvad er det lige der sker for de Royal Copenhagen folks?!! :( Jeg skal i hvert fald nok holde øjnene åbne for dig :)

  SvarSlet
 2. Super fin samling. Håber du får fingrene i nogle flere.
  Kh V

  SvarSlet
 3. De er SÅ fine og jeg kan slet ikke følge Royal Cph som da om nogen må have fingeren på pulsen...

  Hmm.... Burde man sende dem en mail(?)
  kh

  SvarSlet
 4. Hej Mejse
  Har lige set din efterlysningsannonce også. Helt ærligt! Hvorfor har de taget Maskereade-stellet ud. ÆVÆVÆV! Men som sagt, skal jeg gerne hente det til dig, hvis de har det på Strøget i Royal-butikken.

  SvarSlet
 5. Hov! Jeg kom til at sende kommentaren for hurtigt.

  Hej Vibeke
  Min mor holder både øje med Trendsales og dba.dk, så jeg skal nok finde flere. Det er bare træls, at de tager det ud af produktion.

  Hej Bine
  Jeg sender dem en mail nu.

  SvarSlet
 6. ved godt det er lidt længe siden det her indlæg blev skrevet, men i kolding storcenter har vi et dådyr stående? ved ikke om den er den samme som hjorten, men det er i hvertfald i Inspiration :)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge