lørdag den 24. september 2011

Prøvetur

Det her, det er så godt, at jeg er lige ved at tisse en lille smule i bukserne af begejstring over at kunne fortælle det.

Så så man lige mig på prøvetur i Amazonen aka Baronen.

Mine forældre tog røven på mig bigtime, da jeg kom til Varde i går og en næsten fix og færdig Amazon rullede ud af garagen. WHAT? Sidst jeg så den, så den nogenlunde sådan her ud. Nu har den prøveplader på og skal måske til syn på mandag (kryds lige fingrene, ikk Blogland?). Der skal lige reguleres et par ting, men i det store hele kører den som en drøm. Det er SÅ fedt!

I får lige lidt flere billeder af min smukke bil:

Volvo Amazon Klub Danmark-emblem på grinet og B20 emblemet, der viser, hvilken motor der er i.

 

Radio og handskerum.

Benzinprop.

Smuksmuksmuksmuksmuk.

Tusind tak til Far, der skilte bilen stump for stump og satte den (rigtigt) sammen igen. Og til Mor, der pudsede krom og i øvrigt nøje overvågede arbejdets gang.

P.s. Eventuelle vittige hunde med bud o.l. kan godt spare sig. Baronen og mig hører sammen. Basta.

24 kommentarer:

 1. Wauw ja det er sgu en SMUK bil! Kan godt forstå du er glad. :-) skal nok krydse fingre! (håber du fik tisset af inden du satte dig ind i bilen... ;-))

  SvarSlet
 2. Årh ja, Asli! Det der er da så meget bedre, end hvad selv Finnsdottirs lagersalg kunne hamle op med (selvom det nu også var rigtig godt). Jeg krydser fingre for den og dig :)

  SvarSlet
 3. Bilen over alle biler!
  Min totale favorityndlingsbil.
  Det var forøvrigt også dengang man lavede biler med personlighed, charme og lækker udstråling.
  Jeg bliver så nostalgisk, hver gang jeg ser en (der er bare lidt længe imellem) - for min far havde en Amazone da jeg var barn.
  Så jeg har derfor altid ønsket mig een.
  I perlemorshvid!
  Men.... nu er jeg 44.... og har stadig ikke engang et kørekort... :(

  Tillykke med din, den skønneste bil af alle ☼ ☻
  Håber i bliver forevigt lykkelige og jeres liv sammen, bliver en dans på roser (uden torne!)

  SvarSlet
 4. Den er bare for cooooool - virkelig nice car!

  SvarSlet
 5. Det kan man kalde en smuk bil. Har lige kørt forbi en magen til i min egen by - men den nåede jo ikke din til sokkerholderne!

  SvarSlet
 6. Vi havde en mørkegrøn da jeg barn, blot i stationcar. Den var vi på mange ferier med til Italien, med campingvogn oven i købet. Ååh, love..

  SvarSlet
 7. WOW..den er da bare for flot. Jeg ejede selv en for mange år siden...candy rød var den. Den blev trykket et par gange bagi af en lastbil, og så var den pensioneret ØV! Held og lykke med baronen ;)

  SvarSlet
 8. I har sans for lækre vintage køretøjer hos jer!

  SvarSlet
 9. Hurra! Vakker, vakker, vakker bil! :)

  SvarSlet
 10. Hold nu op hvor er den bare blevet fin! Din far er en sej mand :D Håber at Baronen og dig får et langt liv sammen :)

  SvarSlet
 11. Du er så sej, og Baronen og dig klæder virkelig hinanden. Håber på en tur den 29 ;)

  SvarSlet
 12. Flot, flot bil! Og sikke nogle dejlige forældre du har, det er da et flot arbejde de har lagt i projektet.

  SvarSlet
 13. Du er da bare verdens heldigste, jeg elsker den Volvo og har siden jeg var meget meget ung drømt mig ud på vejen i en lyseblå en af slagsen...... åh suk. Hvem der bare var den barons baronesse..

  SvarSlet
 14. Ej, hold da helt KÆFT (!) hvor er den fed og hvor er du sej og WOW!! Kan godt forstå begejstringen og hvor I dog bare klæ'r hinanden!!

  Ha' en überlækker dag, skønne Asli!

  Masser af kram fra Jane

  SvarSlet
 15. Tusind tak, alle sammen! I er bare så søde, når I er med til at dele min entusiasme (og krydse fingre). Der følger selvfølgelig mange flere indlæg om Baronen, selvom den snart skal i vinterhi uanset, om den går igennem syn nu eller ej.

  SvarSlet
 16. Orv manner det er fedt! Tillykke og hurra!

  SvarSlet
 17. Wow for en overraskelse. Det er da virkelig kærlighed til sine børn, der der er materialiseret i verdens skønneste øse. Åh hvor kan jeg lige se dig, frøkenen og baronen på tur, helst til gamle danske feriemål som Lunderskov e. lign. Jeg har givet dig en award, fordi jeg nyder at følge din campingfærd ud i verden. Mvh Louise

  SvarSlet
 18. Det er da klasse at få sådan en! En af de skønneste bil som findes :o)

  SvarSlet
 19. Det er sgu godt jeg lige har været ude og tisse af for denne her bil den er wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DARY!!!

  SvarSlet
 20. hold kæft den er lækker! Og du ser også rimelig lækker ud i den. Jeg synes det er okay, hvis du tissede lidt i bukserne.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge