torsdag den 19. juli 2012

En uge...

...gik der med at strikke Gilbert. Det er også en uge siden sidste indlæg på bloggen. På den tid har jeg lært flere ting...her kommer tre strikkerelaterede erfaringer:

Før det første har jeg lært, at man altid liiiige skal læse sin strikkeopskrift en ekstra gang. Hvis det virker forkert, så er det det nok. I dette tilfælde havde jeg læst helt forkert i forhold til, hvordan stolpen skulle strikkes. Derfor ruller den lidt nu. Surt.

For det andet ER der faktisk ting, der mangler i mit krea-lager. F.eks. små knapper til strikket børnetøj. Så nu har Gilbert fået sorte knapper i, fordi det var de eneste der var små nok og nok af. Og det kan jo altid ændres, hvis jeg gider senere.

For det tredje strikker jeg nok lidt løsere i retstrik end i glatstrik. Det har jeg noteret mig til næste gang, jeg skal strikke denne her. For jeg tror bestemt ikke, det er sidste gang, jeg giver mig i kast med denne her model.

Modellen er Gilbert og ven fra Isagerstrik. Garnet er en tråd af Louises plantefarvede uld og en tråd Isager Alpaca 1. Trøjen er strikket på pind 3.

15 kommentarer:

 1. Årh den var fin fin fin.

  Og altid godt at gøre sig lidt erfaringer;)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i. I mønsteret er der også en lukket model. Altså som en trøje. Den tror jeg også, jeg skal prøve at strikke :-)

   Slet
 2. Ej hvor er den bare lækker!!!! :-)

  SvarSlet
 3. Den er super flot! - Og jeg kan altså ikke se de små "fejl" du snakker om, godt strikkearbejde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sådan nogle ting, man bare altid ser på sit eget arbejde. Men jeg kan nu godt leve med dem i dette tilfælde. De bliver reguleret næste gang :-)

   Slet
 4. Ej den er virkelig fin!
  Godt arbejde - er selv lige startet på en strikket baby trøje - men fatter ikke så meget af opskrifter - må have fat i svigermor

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan altså også nogle gange være svært med de opskrifter, fordi forfatterne/designerne går ud fra, at man ved en hel masse, hvilket man jo ikke nødvendigvis gør. Jeg har i hvert fald brug for at få tingene skåret ud i pap :-)

   Slet
 5. Den er super smuk! Og knapper er rigtig fine til garnet, ej ville ønske jeg kunne trylle sådan en herlighed frem! Vildt flot arbejde, selvom du ikke er helt tilfreds. Ha en skøn aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. For et år siden troede jeg heller ikke, jeg kunne. Så det er altså også inden for rækkevidde for dig, hvis du vil :-)

   Slet
 6. Du er da kommet efter strikkeriet;-).
  Den er fantastisk fin.
  Knus Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Rikke :-)

   Og jeg lærer stadig strikkefif, hver gang jeg går i gang med noget nyt. Men det er lige præcis det, der gør det fedt :-)

   Slet
 7. Hvor er den bare blevet fiiiin Asli :) Lækker sag!!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge