onsdag den 10. oktober 2012

Garnpushere - vind rabatkuponer til garn

Jeg har lavet en ny underside til bloggen, som handler om, hvor jeg køber garn. Indtil videre har jeg anbefalet tre steder. Det er ikke, fordi jeg kun køber garn der, men det er i hvert fald steder, jeg kan stå inde for. Det kan ikke udelukkes, at listen med tiden bliver udvidet, men jeg har bestemt, at der kun skal stå steder, hvor jeg har haft gode oplevelser.

Nu har du så muligheden for at vinde en rabatkupon til en af favoritterne, Fox og Jane, som for nyligt har åbnet en ny webshop. Der er 5 læsere, der kan vinde en kupon, der giver 10% på alt i webshoppen.

Det eneste, du skal gøre for at være med, er at skrive en kommenter herunder, hvor du skriver, hvad du vil have rabat på. Vil du have garn, pinde, en bog, eller noget helt andet? Husk også at skrive din mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig, hvis du vinder. Jeg trækker lod om en uge - altså onsdag d. 17. oktober.

Jeg håber, I vil være med.

19 kommentarer:

 1. Jeg vil helt sikkert være med og vil købe garn (selvom kæresten mener jeg har nok) eller en bog - måske begge ting :D
  jeanetbodilsen@gmail.com

  Venlig hilsen Jeanet

  SvarSlet
 2. Garn kan man altid bruge :o)
  og spændende med nye garnpushere.
  Jeg deltager meget gerne i denne give-away.
  hilsen Mona

  monaelisabeth.pedersen@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg vil også gerne være med! Jeg mangler flere hæklenåle og så måske nogle nye opskrifter. Og garn. Og... Nå ja, det er svært at begrænse sig. ;-)

  Kh Maria

  Mariaskytte(a)gmail.com

  SvarSlet
 4. Fantastisk! Jeg er også med :) Og hvis jeg er den heldige, så skal der købes garn; Zpaghetti, Kauni og måske lidt mohair, hvis det bliver helt vildt...

  /Lise
  (lise_sodborg@hotmail.com)

  SvarSlet
 5. Jeg har besluttet mig for at investere i nogle ordentlige hæklenåle og strikkepinde, så det ville være helt perfekt hvis man kunne få 10 % :D
  (louise@wollerskovdal.dk)

  SvarSlet
 6. Ja, jeg vil jo bare købe det hele! Tror det bliver svært at begrænse sig - men skal helt sikkert have en bog med fine skrikkeopskrifter til børn.

  SvarSlet
 7. UH Garn! Har sådan lyst til at hækle mere i zpaghetti. Har næsten lige hæklet en nål i stykker, den brækkede, så en ny hæklenål bør det også være.
  metchen@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg er med!!!! :-) Jeg skal købe en masse garn til div projektet. Det kan man jo ikke få for meget af, vel. ;-) og så måske nogle strikkepinde... ;-)

  SvarSlet
 9. uhhh lyder lækkert.. er helt klart med.. tror jeg gerne vil vær med på nogle strikkepinde, dem kan man aldrig få for mange af, når man som mig har gang i ti tusinde projekter :)

  SvarSlet
 10. Hej Jeg vil rigtig gerne deltage, har nemlig brug for et lille blødt spark, så jeg kan komme igang med at få hæklet og lært lidt mere eller meget mere!!
  kærlig hilsen
  Lissen

  SvarSlet
 11. Jeg vil helt sikkert købe garn eller måske en bog med lækre strikkeopskrifter :-)

  Fruoverbyesorensen@gmail.dk

  SvarSlet
 12. Jeg ville helt sikkert købe garn!

  SvarSlet
 13. åhh - hvad ville jeg købe. Hvis jeg vandt i Lotto; det hele, men øverst lige pt står hækelnåle i sæt. Når jeg endelig vil hækle, kan jeg ikke finde hækelnål og så blir det aldrig til noget. Lidt ærgerligt faktisk.

  marianne 2730@gmail.com

  SvarSlet
 14. Også jeg har besluttet at det er slut med at købe garn i år, men alligevel... Gode strikkepinde gør en stor forskel, så lidt flere lækre og gode strikkepinde ville være skønt.

  alisteen@stofanet.dk

  SvarSlet
 15. Jeg ville købe opskriften og garn til lillebrorvesten, den ser så lækker ud!

  Mange hilsner
  Tina (tina_pedersen@yahoo.dk)

  SvarSlet
 16. Åh, Asli. Blev helt rørt over at se, at jeg har fået en fornem plads sammen med dine garnpushere! Det blev jeg virkelig glad for. Tak for de fine ord, og ikke mindst fordi du er så sød at fortælle om mit garn til andre.

  De varmeste hilsner Louise

  SvarSlet
 17. Jeg har netop fundet din blog - æææælsker skaldepanderne genialt !!! Jeg ville købe bogen med opskrifter på julekugler og strømpepinde - det er nemlig min udfordring i efteråret at få bugt med hele 5 pinde på een gang - suk.
  Knus Diana

  diana@thekromanns.dk

  SvarSlet
 18. Tjae hvis jeg skal vælge hvad jeg helst vil have 10% på må det være garn, jeg fandt dog også en lille bog jeg gerne vil have og strikkepinde nr. 9 mangler jeg også. Jeg vil nemlig igang med en SaraLund lige som dig. Jeg kan ikke finde nogen jeg kan lokke til at betale garnet, men jeg har heller ikke lovet nogen at jeg ikke vil købe mere garn, heldigvis for det.
  Knus fra Charlotte
  charlotte-c-andersen@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg vil købe strømpepinde - dem kan man aldrig få for mange af.... og måske en bog

  Hilsen Gitte

  gfabrin@yahoo.dk

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge