tirsdag den 30. oktober 2012

Trekantvest

Omsider er den lille trekantvest blevet færdig. Pyyyh, hvor tog det lang tid! Både at strikke mønsteret og at hæfte ender. Den er desværre blevet noget mindre, end jeg havde regnet med - jeg troede ikke, det var nødvendigt med en strikkeprøve, fordi jeg jo har strikket denne her model en del gange efterhånden. Så kan jeg lære at blive kæphøj, når det kommer til strik.

Nå, men her er det færdige resultat:
Modellen er Bertram fra Duddelutte, dog med en del ændringer. F.eks. har jeg lavet enkelrib i talje, ærmer og hals, og jeg har ændret lidt på maskeantallet for at få det til at passe med mønsteret.

For første gang har jeg kastet mig ud i at strikke mønster i ret og vrang. Det gik overraskende godt. Jeg vil stadig til enhver tid foretrække at strikke rundt, fordi det går meget hurtigere, men det kan faktisk godt lade sig gøre at strikke mønster frem og tilbage.Garnet er det überlækre Indiecita-alpaca fra Filcolana, som fås i et hav af lækre farver. Mit er fra Yarnfreak, hvor Camilla altid er frisk med anbefalinger til lækre farvesammensætninger.

31 kommentarer:

 1. Virkelig total sej Asli. Hvad str. er den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej du
   Den er nok blevet ca. str. 6. mdr. Det er egentlig lidt spild med sådan en vest i så lille en størrelse, for den kan jo virkelig ikke bruges særlig længe. Men så kan den jo måske gå i arv :-)

   Slet
 2. SHIT den er sød! Er den FOR lille? Ville godt nok være skønt, hvis man lige kunne få bare en smule glæde af den efter alt det arbejde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er ikke lavet til nogen bestemt, så den er ikke som sådan FOR lille. Men jeg havde skudt efter en større størrelse, fordi den så kunne bruges i lidt længere tid.

   Slet
 3. Svar
  1. Tusind tak, Rannvá! Det betyder meget, at det kommer fra dig. Du er jo super-mønsterstrikkeren! :-)

   Slet
 4. Virkelig sød sag! :-) Håber den kan bruges, selvom den blev lidt for lille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg finder nok en værdig aftager :-)

   Slet
 5. Hvor er den lækker! FEDT mønster!

  SvarSlet
 6. Nøj hvor er den fin! Jeg er fuldstændig forelsket i den, sikke et arbejde!

  SvarSlet
 7. Ej hvor ærgeligt efter alt det arbejde. Men skøn det er den altså!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt dumt. Men jeg finder nok en, der kan bruge den :-)

   Slet
 8. Hvor er den flot, det må have været et stort arbejde at lave den. Modtageren bliver da helt sikkert glad for denne fine vest. Min mor har lige strikket en kjole i Indiecita til min datter - og jeg vil give dig ret i at det er noget utrolig lækkert garn.

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Det har været min yndlingsalpaca i lang tid - tænk at man kan have en yndling inden for alpaca-garn (*host*nørd*host*) ;-)

   Slet
 9. Helt usandsynlig flot strikket - elsker din farvesammensætning, og ikke mindst at du har fået lavet det flotte mønster. Kan lige se en lille gut med fløjelsbukser og blød hat med denne trøje! Der bliver ikke et øje tørt.
  Jeg syntes klart at du skal snakke med Dorte om måske at få lavet nogle af dine Bertramideer om til mønstre! Tror de ville være et hit - der var ihvertfald rigtig mange henne og beundre din "kampdag trøje" i Brande.

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh ja! Fløjsbukser! Iiih! Godt man ikke er skruk, ikk? ;-)

   Det kunne da være, jeg skulle spørge Dorthe. Men det er så dejlig nem en opskrift at gå ud fra, så jeg tror såmænd næsten ikke, det er nødvendigt :-)

   Slet
 10. Hvor er den bare SKØN!!! Du er sgu sej! :-)

  SvarSlet
 11. Jøsses for et arbejde Asli. Men for pokker hvor ser det godt ud, den er blevet super fed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne!

   Jeg håber, at alt er vel hos jer på Nørrebro? :-)

   Slet
 12. Nøj hvor er den fantastisk flot. Vildt flot arbejde.

  SvarSlet
 13. phew hvor er den da lækker! Hvem der bare kunne strikke så sejt...
  Ultra sprødt farvevalg :D

  SvarSlet
 14. orh den er flot! sådan en vil jeg ønske jeg havde til min lille november dreng

  :)

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge