mandag den 11. februar 2013

Arne og Carlos strikkefølgeton #4

Siden sidst har jeg strikket på ærmerne. Jeg har vel strikket ét ærme i alt, men jeg har delt det lidt op ml. de to ærmer. Nogle gange er det ikke så praktisk med mønsterstrik, hvis man også skal være social samtidig. Nå, men det betyder, at jeg er nået hertil:

 Næsten færdig med det ene ærme og halvvejs med det andet.


Den ensfarvede del af ærmerne er strikket på fem pinde. Jeg kan faktisk meget godt lide at strikke på strømpepinde - det føles som om, det går lynhurtigt, fordi der ikke er så mange masker på hver pind. Men da det kom til mønsterstykket måtte jeg skifte over til rundpind og magic loop. Det var altså for bøvlet at holde styr på to tråde og fem pinde...det ville hele tiden vikle sig ind i hinanden.

Målet for næste uge er at være færdig med de to ærmer - man er vel optimist.

6 kommentarer:

 1. Optimismen længe leve :o)
  og den bliver go' med 2 ærmer på ;o)
  Seriøst : en rigtig flot trøje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Ligenu hænger projektet en tynd tråd. Jeg er overhovedet ikke nået særlig langt med det.

   Slet
 2. Ih, glæder mig til at se trøjen færdig - mønstret ser meget glat ud på ærmerne - flot! Måske det er magic loop teknikken, for jeg bøvler også altid med flere farver og strømpepinde. Fik dog styr på det sidste år da jeg strikkede et par laaange strømper i mønsterstrik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh! Strømer i mønsterstrik. Det er det ultimative strikkeprojekt for mig - og der går lang tid, før jeg tør kaste mig ud idet, tror jeg :-)

   Slet
 3. Hvor bliver den flot. For mig, der ikke kan strikke er det jo næsten magisk, når mønsteret dukker op. Og tak for din hilsen på min blog:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Derfor er jeg også vild med mønsterstrikken. Det er lidt ligesom broderier, synes jeg :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge