søndag den 10. februar 2013

Kriblen

På denne her tid af året begynder det at krible i mig. Der er lige over en måned til påske, som markerer startskuddet på campingsæsonen og jeg glæææder mig til at få den lille frøken ud af sit vinterhi. Det bliver nok ikke lige i påsken, men alligevel.

I weekenden fandt jeg en af mine camping-krea-kufferter klar og lavede lidt flere lapper klar til mit tæppe med mini-patchworkblomster.
Jeg har aftalt med mig selv, at jeg kun må sy på det, når jeg er på camping. Men lapperne må godt gøres klar hjemmefra. Det er alligevel den mindst spændende del af det. Når jeg har syet de blomster, der er klargjort nu, har jeg nok omkring 100 blomster i alt.

I øvrigt kan jeg anbefale at holde øje med rester af patchworkstof i genbrugsforretninger. Jeg har købt flere stumper til 1, 2 eller 5 kr. stykket. Det kan lidt bedre svare sig, når man kun skal bruge en lillebitte smule til hver blomst, end at købe min. 25 cm stof i en stofforretning.

9 kommentarer:

 1. Åhr, hvor er du sød at du laver sådan nogle aftaler med dig sig! :)

  Jeg har en hjelvedes masse småtmønstret stof og kan godt skibbe lidt i din retning, hvis du mangler lidt supplement?

  I sommers var jeg heldig at finde metervis af fint stof til INGEN penge i en stofforretning, men selvom jeg har kigget efter stof i alle andre genbrugser siden så har jeg ikke set så meget som en eneste lap. Det er da lidt mærkeligt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, der skulle naturligvis stå - med dig selv. :)

   Slet
  2. Det var da noget af et tilbud. Det vil jeg da gerne sige jatak til, Maiken :-)

   Slet
  3. Så må jeg rode lidt i gemmerne. :)

   Slet
  4. Hvor store er dine sekskanter i øvrigt? Og hvor mange sekskanter laver du typisk af hvert stykke stof? Det er bare sådan for at få en fornemmelse af, hvor meget du skal have af hvert stofstykke. :)

   Slet
 2. Ej det ser dejligt ud og kan godt forstå I glæder jer til camping sæsonen :-) min mor klargører også hendes patchwork i små kasser, så hun ligge kan snuppe en kasse og tá med ud i solen :-) god fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er smart, at det altid ligger klart. Jeg har arrangeret mine garnrelaterede projekter lidt på samme måde i forskellige poser :-)

   Slet
 3. Det ser så hyggeligt ud, og minder mig om at jeg vist også har et tæppe der skal gøres færdigt. Måske var det bare at komme i gang - jeg har jo ikke nogen campingaftaler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Du kan hurtigt få en :-) Ej, men nogle gange skal et projekt lige have en pause...eller også er det en selv, der skal have en pause fra det... ;-)

   Slet

Topscorere den seneste uge