søndag den 12. maj 2013

Farvel, loftsseng

Der har været stille på bloggen, men jeg har ikke ligget på den lade side IRL. Mine forældre er på besøg, og vi er i gang med den helt store ombygning af mit sove-/kreaværelse. Det bliver SÅ fabelagtigt! I får selvfølgelig meget mere at se, når vi er færdige.

Ombygningen af soveværelset betyder bl.a., at IKEA-loftssengen er pillet ned og solgt.
Jeg undskylder billedkvaliteten. Men I kan evt. se flere førbilleder af mit soveværelse her.

18 kommentarer:

 1. Er så spændt på hvad du viser frem til slut :) Det har jo mange funktioner det lille rum :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har helt vildt mange funktioner. Men sådan er det jo, når man ikke har så meget plads :-)

   Slet
 2. Må da sige at den ellers var ret smart :) Spændende hvad du så har fundet på :)
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er faktisk også ret smart. Men jeg blev lidt træt af at skulle kravle i seng :-)

   Slet
 3. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blir drøngodt, tror jeg. Men der har godt nok også været en del arbejde i det. Ikke mindst med at sortere alt mit L*** ;-)

   Slet
 4. Sikke spændende - kender godt stilheden på bloggen, når det virkelig går stærkt IRL. Du kan se et smugkig på min blog af min fortovshave, som jeg har brugt mange timer på i den seneste tid:-) Glæder mig til at se, hvad du finder på som erstatning...

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende! Det vil jeg da lige tjekke ud :-)

   Slet
 5. Ser frem til at se, hvordan du vi udnytte din plads på en smart måde. Den der højseng giver jo meget gulvplads, men jeg har selv haft sådan en, og jeg blev SÅ træt af at skulle kravle i seng hver aften. Er du også det? Og noget helt andet: PÅ et af billederne af dit 'gamle' krearum kan jeg se en rigtig smart cirkelrund holder til undertrådsruller. HVor har du købt den, den ser virkelig brugbar ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig lige præcis sådan jeg også havde det til sidst :-)

   Trådholderen er fra Prym og købt hos Stof2000.

   Slet
 6. Det ser rigtig fint ud, har fundet en lille campingvogn nogenlunde som din, den er bare kun hvid, men tænker da på at få den malet, den er noget smart i en anden farve. Har du været afsted i år i din ? Jeg skal til Fyn med min i pinsen.
  Hilsen
  Grethe fra Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Grethe
   Ej, hvor fint! Tillykke med den. Jeg er jo noget så glad for min - faktisk tror jeg, den er noget af det bedste, jeg har :-) Min er også malet i nyere tid. Der er jo forskellige "religioner" inden for veteraner - nogle vil have det helt originalt, og andre vil friske det op. Det må man jo selv afgøre. Men jeg er glad for den lyseblå farve, som min lille frøken har :-)

   Slet
  2. Hej igen
   Jeg tror jeg er en lidt blandet "religion" hvad det angår med min "nye" campingvogn, synes godt den må virke lidt nyere ud af til, men gerne meget retro indvendig.
   Men det kan jo være vi mødes med vore små vogne. Som skrevet skal jeg til Fyn i pinsen, og regner med at jeg skal til sjælland i min sommerferie.
   Hilsen
   Grethe fra Nordjylland

   Slet
  3. Ja, det kunne da være hyggeligt, hvis vi sås derude. Jeg skal dog til Jylland i min sommerferie. Men man ved jo aldrig, hvad fremtiden bringer :-)

   Slet
 7. Hvor spændende. Det ser ud til at du indtil nu har prioriteret plads til det kreative virkelig højt - meget inspirerende. Glæder mig til at se, hvad du er i gang med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg prioriterer det mægtig højt. Og det er stadig højt prioriteret. Næsten højere end før, men samtidig med en bedre løsning med sengen :-)

   Slet

Topscorere den seneste uge